USM pregătește o serie de activități pentru tinerii interesați de dezvoltare profesională


serie de activități usm

Ești student, dar ești în căutarea unui job? Sau ești abia la liceu și ai vrea să cunoști mai multe despre cum e să petreci zilele în calitate de student? USM pregătește o serie de activități pentru toate categoriile de tineri!

Centrul de ghidare în carieră şi relaţii cu piaţa muncii al Universității de Stat din Moldova, organizează o serie de activități în cadrul evenimentului “Parteneriat pentru calitate – 2020”.

Studenții vor avea ocazia să își găsească un job potrivit, vizitând expoziția de cariere; liceeni vor avea ocazia să descopere mai multe despre viața de student! Va fi o zi dinamică, vei cunoaște posibilități de dezvoltare profesională așa că nu ezita să participi!

Când? 5 martie 2020, ora 11.00 – 15.00.
Unde? Universitatea de Stat din Moldova, A. Mateevici, 60, blocul IV.

Cum se va desfășura activitatea? 

Evenimentul va cuprinde doua arii de desfășurare:

  •  „Ziua CARIEREI” – pentru studenții interesați de angajare (în acest context va avea loc un dialog cu potențialii angajatori care își vor prezenta ofertele de angajare);
  • ,,Ziua UȘILOR DESCHISE” – pentru liceenii care vor să-și construiască imaginea viitoarei profesii și să cunoască în același timp specificul mediului universitar;
  • Paralel, se va desfășura programul AMBASADOR USM, ediția a III-a, destinat liceenilor care-și propun formarea atitudinii pozitive în vederea proiectării carierei și construirii unui traseu profesional în Republica Moldova.

Informează-te zilnic, despre cele mai noi oportunități pentru tineri, pe youth.md!

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Tinerii activi se pot implica în cadrul proiectul ecologic URBAN REMEDY
Next BNRM te invită la Ziua Siguranței pe Internet
Cebanu Marina
About the author

Cebanu Marina

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

16 − 8 =