Vino la o nouă ediție Office Hours și cunoaște-l pe Andrei Stan

Office Hours, ihub, Andrei Stan, Moore Stephens KSC

Conceptul acestei ediții de Office Hours (19 iunie, ora 16.00, iHUB) presupune o sesiune unu la unu cu un expert în domeniul Finanțelor și Contabilității, care durează 40 de minute, timp în care participantul va putea acorda specialistului orice întrebări legate de acest domeniu. Vei avea ocazia să discuți despre cazul tău particular și să primești îndrumare și posibile soluții.

Aceste sesiuni sunt destinate antreprenorilor care se confruntă cu dificultăți în ceea ce privește gestiunea finanțelor din companie, aspecte legale și altele și este facilitată de către Moore Stephens KSC.

Cel care va facilita sesiunea este Andrei Stan.

Andrei Stan este Partener și gestionează operațiunile companiei Moore Stephens KSC în România și Republica Moldova. Andrei are o experiență de peste 14 ani în audit, contabilitate, consultanță atât la nivel local, cât și internațional și este membru al Association of Chartered Certified Accountants UK (ACCA). De asemenea, el este Membru al Moore Stephens Europe Balkan Cluster Review Committee. Andrei a lucrat cu clienți din domeniul Bancar, Trading, Agricultură și Sectorul Public.

Consultația este GRATUITĂ, dar rugăm participanții interesați să completeze acest formular de înregistrare. Sunt doar 4 locuri disponibile. https://forms.gle/foA27bdbszPoCQEb8

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Participă la întâlnirea #4 din seria evenimentelor „Studii cu JOB sau studii fără JOB”
Next Vino la expoziția studențească și descoperă peste 120 de desene, picturi, colaje, sculpturi și piese vestimentare
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

two + 7 =