Workshop „Banda Desenată: Între Artă și Business” cu Grajdeanu Mihai Ionuț


Banda Desenată între artă și business workshop

Workshop #3 – Cum vinzi un COMICS! sau „Banda Desenată: Între Artă și Business” cu Grajdeanu Mihai Ionuț! Pentru a te pregăti mai bine de COMICS’thon* îți propunem să treci câteva ateliere online. Acesta este ultimul workshopul din cele 3 programate.

În cadrul Wokshop-ului veți afla:

1. Cum sa începi o carieră în benzi desenate;
2. Publicarea benzilor desenate. Relația artist-editor;
3. Organizarea evenimentelor BD;
4. Workshop-uri BD.

Toate acestea și multe altele la Workshopul „Banda Desenată: Între Artă și Business” în cadrul Hackathon-ului de bandă desenată.

Mihai Ionuț Grăjdeanu, autor prolific de bandă desenată si romane grafice, a initiat multiple proiecte editoriale, precum „Legendele Dacilor”, „Comics Didactic” și BD HISTORIA Benzi Desenate Istorice. Participă la expoziții personale și de grup în țară și peste hotare.

În 2016 a reprezentat România la Festivalul Internațional de Benzi Desenate din Bruxelles, Belgia. În 2017 a reprezentat România la Salonul de Benzi Desenate din Veles, Macedonia, unde a primit Premiul organizatorilor. Susține ateliere de benzi desenate în cadrul festivalelor, în școli, muzee, biblioteci și teatre din întreaga țară. Este organizatorul expozițiilor „Artă la pachet”, București (2010-2011), fondatorul Clubului de benzi desenate din Mangalia, Râșnov, de la colegiul Spiru Haret București și Opera Comică pentru Copii București.

Este co-organizatorul Salonului BD – „Povești din București în benzi desenate” la Muzeul Municipiului București (2014-2020) și curatorul seriei de expozitii „Maestri ai benzii desenate romanesti” la Palatul Sutu (MMB). Co-inițiatorul Salonului BD Brașov – „România 100 în benzi desenate”. Este profesor de benzi desenate la Școala Primara Montessano Bucuresti și Kleine Schule, la Centrul Educational Schubz Rasnov și Opera Comică pentru Copii.

Atelierul online va avea loc vineri, 10 aprilie, 16:00-17:30. Durata atelierului: 60-90 min. Link-ul la înregistrare îl găsești aici.

Link-ul la evenimentul online va fi expediat prin mail doar celor înregistrați.

Descoperă mai multe oportunități pentru tineri, alături de echipa youth.md!

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Concurs de angajare expert/expertă în domeniul achiziții publice
Next Meditaţia. Ce este, cum facem, care sunt beneficiile?
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

one + 10 =