Seminar online: „Etichete pentru Produse Alimentare” organizatori EcoLocal


seminar online ecolocal

Participă la un seminar online pentru antreprenori, despre „Etichete pentru Produse Alimentare” organizat de  EcoLocal Asociația Consumatorilor și Producătorilor Eco și Artizanali.

Ajustarea la condiții noi de vânzări, cu livrare la client, impune cerințe suplimentre de ambalare și etichetare a produselor alimentare ambiante și ușor perisabile.

Acest seminar se va axa pe conținutul etichetelor: ce se cere prin lege, ce este ilegal, ce ajută la promovare, și ce se consideră „bune practici”, atunci când elaborați un model de etichete.

  • Ce se cuvine și ce nu se cuvine de inclus pe etichete, atunci când folosiți ingrediente ecologice?
  • Trasabilitatea – o regulă nouă inclusă în legea despre Securitatea Alimentară, din februarie 2020. Dar ce înseamnă asta și cum puteți asigura trasabilitatea pe scară mică?
  • Aceste momente, dar și unele accesorii simple care vă pot ajuta în asigurarea trasabilității vor fi prezentate la seminar.

Participanții la seminar vor putea colabora mai eficient cu partenerii EcoVisio – compania FOX Studio, care în perioada carantinei oferă 50% reduceri la comanda etichetelor pentru micii antreprenori. Participarea la seminar este gratis, dar locurile sunt limitate, deci vă recomandăm să vă înregistrați din timp. Link-ul către întâlnirea online, pe platforma Zoom, îl găsești aici. Pentru detalii accesează pagina evenimentului (link aici).

Evenimentul va avea loc pe data de 20 mai 2020, ora 18:00 – 20:00.

Acest serviciu este posibil datorită parteneriatului de colaborare în cadrul proiectului OPTIM – Oportunități prin tehnologie și inovare în Moldova. Acesta este finanțat de Agenția Elvețiană pentru Dezvoltare și Cooperare (SDC).

Descoperă mai multe oportunități pentru tineri, alături de echipa youth.md!

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Servicii sociale pentru tinerii social-vulnerabili din regiunea de nord
Next Excursie în trecut - Legende muzicale nemuritoare
Cebanu Marina
About the author

Cebanu Marina

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

19 − eleven =