Servicii sociale pentru tinerii social-vulnerabili din regiunea de nord


servicii sociale pentru tineri

În perioada mai – octombrie 2020, tinerii social-vulnerabili din 9 raioane de nord și municipiul Bălți au oportunitatea de a beneficia de servicii sociale, prestate de AO „DEMOS”

Serviciile sociale asigurate de către asociție, sunt organizate în cadrul proiectului: Locuința socială asistată și Serviciul social de integrare socio-profesională a copiilor și tinerilor. Acestea sunt servicii pentru tineri care tind spre bunăstare și explorează toate oportunitățile posibile pentru a-și schimba viața spre bine.

Asociația Obștească „DEMOS” face un apel către ONG-urile din regiunea de nord, pentru referirea potențialilor beneficiari în serviciile date. 

Din acest an, aceștia oferă tinerilor un nou tip de suport și anume: susținerea activității de subzistență a tinerilor care nu pot părăsi comunitatea pentru studii și angajare în câmpul muncii.

Beneficiari pot fi tinerii, cu vârsta între 16 – 30 de ani, locuitori a 9 raioane de nord. Contribuiți la susținerea tinerilor care au nevoie de aceste servicii sociale, pentru a-i direcționa către asociație.

Tinerii vor avea parte de suport de integrare profesională, asistență juridică și educațională. Informații suplimentare vezi aici. Sau pe site-ul oficial al asociației.

Pentru a-i contacta pe responsabilii proiectului, accesați pagina de facebook a organizației (link).

Descoperă mai multe oportunități pentru tineri, alături de echipa youth.md!

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Vrei să devii un lider de succes? Participă la acest webinar marca America House
Next Seminar online: „Etichete pentru Produse Alimentare” organizatori EcoLocal
Cebanu Marina
About the author

Cebanu Marina

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

nineteen + 13 =