31 de copii cu rezultate bune la învățătură vor beneficia de daruri în cadrul proiectului „Inspiră copilul pentru un viitor mai bun”


campania sociala rezultate invatatura

Asociația pentru Relaţii Comunitare desfășoară campania umanitară, „Inspiră copilul pentru un viitor mai bun”, în parteneriat cu FinComBank. Astfel, elevii care provin din familii fără posibilități financiare, dar care au obținut performanțe la învățătură, vor beneficia de daruri constând în tablete, precum și rechizite, dulciuri și măști de protecție reutilizabile, cadouri care vor bucura copii în ajunul Zilei Internaționale a copilului.

Pentru toți acești copii cu potențial la învățătură, Asociația pentru Relații Comunitare, cu sprijinul financiar al BC FinComBank SA,  desfășoară proiectul ”Inspiră copilul pentru un viitor mai bun”, în urma căruia vor fi premiați copii din 10 familii social vulnerabile din satele Chițcanii – Vechi și Negureni, r-nul Telenești; satele Ciuciuleni și Logănești, r-nul Hâncești; comuna Tohatin, mun. Chișinău, precum și elevii Școlii din satul Mășcăuți, r-nul Criuleni, care vor primi un calculator performant.

În total, 31 de copii vor beneficia în urma campaniei. Aceștia vor intra în posesia darurilor pe 28 mai 2020.

Valoarea totală a proiectului depășește 63 de mii de lei.

„Ne bucurăm că avem în Republica Moldova elevi care au reușite școlare foarte bune, în pofida neajunsurilor financiare ale familiei din care provin. Scopul acestei campanii este de a susține educația, performanța și de a-i ajuta cu toate cele necesare în procesul educațional. Este un proiect-pilot, desfășurat cu sprijinul FinComBank, și sperăm să-l dezvoltăm pe viitor la o scară mult mai mare, astfel încât să încurajăm copiii să se dezvolte din punct de vedere educaţional și să-i susţinem pe cei care vor să învețe, pe cei cu aptitudini deosebite. Pentru că ei sunt viitorul!”, a declarat Nistor Lazar, președinte Asociația pentru Relaţii Comunitare.

Vezi aici mai multe detalii și cum vă puteți implica.

Alte știri și oportunități relevante pentru tineri găsești pe youth.md

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Grupuri de Acțiune Locală: Află cum creezi unul în regiunea ta
Next ASEM te invită la un masterclass: Cum pregătim prezentarea de susținere a tezei
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

7 − three =