Toți cei pasionați de lectură se pot reuni la Clubul de Lectură #19


clubul de lectură #19 online

Clubul de Lectură #19 te invită în cercul său restrâns, pentru a discuta cărțile care nu te-au lăsat indiferent și despre care vrei să povestești altor persoane.

În sfârșit, fiecare dintre noi a avut timp să scoată o carte „de pe raftul îndepărtat” și să savureze măcar o oră citind. Sâmbătă, vă sugerăm să vă cufundați într-o discuție despre cărțile preferate. Fie că este vorba de science fiction, non-fiction sau poezie – puteți discuta despre toate, la Clubul de Lectură #19!

Împărtășeste-ți impresiile tale despre cartea preferată în această sâmbătă online. La ora 19:00, alătură-te discuției la acest link.

Dacă utilizezi un computer, ai nevoie de un browser: Chrome, Firefox sau Opera și un microfon. Și de preferință o cameră web (va fi foarte fain dacă cei prezenți se vor putea vedea reciproc).

Cu siguranță ai ceva de spus despre cartea care te-a făcut să vezi lumea diferit sau cea care te-a făcut să vibrezi de emoție! Fiecare carte, asemeni fiecarui om are stilul ei, caracter ei, dezvăluindu-și farmecul doar celor care rezonează cu ele.

Clubul de Lectură #19 te invită pe 11 aprilie 2020, ora 19:00 să cunoști oameni, cărți și istorii noi!

Mai multe detalii despre eveniment, poți găsi pe pagina evenimentului.

Descoperă mai multe oportunități pentru tineri, alături de echipa youth.md!

Previous Temă de discuţie controversată pentru tineri: Film VS Carte!
Next Cursuri de formare continuă la distanță pentru cadrele didactice
Cebanu Marina
About the author

Cebanu Marina

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *