Platofrma U-Report are deja peste 2000 de utilizatori

u-report moldova, cntmoldova, UNICEF, drepturile tinerilor, problemele tinerilor

U-Report a depășit numărul propriu de utilizatori. Platforma deja are înregistrați peste 2000 de tineri activi social, care lucrează zilnic împreună pentru un viitor mai bun. Aceste cifre sunt mai mult decât un număr de oameni – arată cât de mare este comunitatea și familia U-Report. Datorită utilizatorilor acestei platforme am aflat despre problemele care contează cu adevărat şi continuăm să înțelegem nevoile tinerilor din societatea în care trăim.

Cele mai active regiuni din țară, unde se înregistrează cel mai mare număr de U-Reporteri sunt: Chişinău, Ialoveni, Sângerei, Ungheni.

Prin sondajele săptămânale, adolescenții vorbesc şi despre greutăţile pe care le întânesc când se implică ca și voluntari, despre rolul serviciilor în dezvoltarea tinerilor şi despre preferinţele lor în materie de divertisment.

Dacă nu te-ai înregistrat pe platformă, te invităm să o faci. Suntem conștienți că nu vom face schimbări radicale într-un timp scurt, dar sperăm, cu ajutorul tău, să devenim cât mai mulți și să creăm o comunitate care se ajută reciproc și prin asta ajută întreaga societate de tineri. Împreună, putem arăta tuturor că vocile noastre contează și merităm să ne construim un viitor frumos, aici, în Republica Moldova!

Articol de: Diana Damir.

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Participă la aceste trei training-uri și învață să comunici „ALTFEL”
Next Întâlnire publică a studenților cu reprezentanții organizațiilor societății civile din Moldova
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

eighteen − nine =