Expoziție și licitație „Îmi iubesc pământul”


Fundaţia de Binefacere Caritas Moldova organizează un eveniment în scop caritabil: Expoziție și licitație „Îmi iubesc pământul”.

Când?
Vineri, 22 aprilie 2022, între orele 16:00-19:00.

Unde?
Cartego Bookstore, str. Vlaicu Pârcălab 2.

Cu ocazia Zilei Mondiale a Pămîntului, copilașii vulnerabili din Centrele de Grijă și Suport Caring, au pregătit surprize pentru tine! La expoziție, vei avea șansa să vezi lucruri practice și frumoase, care și-ar găsi locul în camera ta, bucurîndu-ți ochiul sau ușurîndu-ți viața.

Obiectele confecționate de copilași abordează tema grijii față de Pămînt și sunt un cadou perfect. Vei avea șansa să te întorci acasă cu o satisfacție enormă dar și cu un produs unic confecționat de mânuțe hărnicuțe și dibace.

Ai invitația să participi la licitație și astfel, să donezi pentru procurarea a mai multe materiale și instrumente de creație, pentru că #șieisuntainoștri.

Intrarea este gratuită.

Licitarea va avea loc la ora 18:00.

Lucrările variază de la picturi, desene, genți, pernuțe din levănțică, fundișoare, obiecte croșetate, împletite și multe altele …

Proiectul CARING – Caritas Moldova, susține 4 Centre de Grijă şi Suport unde au loc activităţi extracurriculare alternative pentru copilaşi de diferite vârste. Beneficiarii centrelor sunt aproximativ 400 copii din Zîrneşti, Petropavlovca, Raşcov şi Tiraspol, Republica Moldova.

Descoperă mai multe activități și evenimente pentru tineri, urmărind canalul nostru de Telegram și pagina Youth.md!

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Vino joi, 21 aprilie, la Claca pascală pentru pace!
Next Tips for our dental health!
Ecaterina Braguță
About the author

Ecaterina Braguță

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

3 + one =