Întâlnire publică a studenților cu reprezentanții organizațiilor societății civile din Moldova

societatea civilă, USM, studenți,

Foto simbol: 10tv.md

Pe 18 aprilie, la ora 12:00, la Universitatea de Stat din Moldova (USM) va avea loc  o întâlnire publică a studenților cu reprezentanții organizațiilor societății civile (OSC) din Republica Moldova.

La eveniment se va discuta despre activitatea și rezultatele acestora în promovarea intereselor cetățenilor, dezvoltarea mass-mediei independente și implicarea persoanelor cu dizabilități în viața publică. De asemenea, participanții vor discuta despre cum cetățenii, în special plătitorii impozitului pe venit, pot susține OSC-urile prin mecanismul 2%.

VORBITORII PRINCIPALI: Alina Radu, directoare, Asociația V.I.P. a Telejurnaliștilor Independenți din Moldova; Ruslan Musteață, Specialist în Relații de Muncă, Asociația MOTIVAȚIE din Moldova; Laurențiu Racu, membru Biroul Executiv, Consiliul Național al Tineretului din Moldova.

Întâlnirea va avea loc în Sala Senatului, Universitatea de Stat din Moldova (Blocul Principal USM, et.2, str. Alexei Mateevici 60, Chişinău).

Intrarea este liberă pentru studenții de la toate universitățile și nu e necesară o înregistrare în prealabil.

După încheierea întâlnirii, va avea loc și un flashmob dedicat subiectului 2%, unde participanții vor primi în dar câte un chipiu și tricou personalizat.

Evenimentul este organizat de Programul Parteneriate pentru o Societate Civilă Durabilă în Moldova.

 

Previous Platofrma U-Report are deja peste 2000 de utilizatori
Next Trei eleve de la Liceul „Orizont”, premiate la Olimpiada de Matematică pentru Fete, care a avut loc la Florența
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *