Participă la Campionatul Național de Dezbateri și obține cunoștințe în domeniul argumentării și convingerii

y-peer, festivalul national de teatru social, campionatul national de dezbateri

Ești interesat în dezbateri și vrei să-ți îmbunătățești capacitățile în acest sens? Participă în cadrul Campionatului Național de Dezbateri.

Campionatul Național de Dezbateri este un proiect organizat în premieră de Y-PEER Moldova. În cadrul acestuia urmează a fi puse în discuție subiecte ce țin de sănătatea sexual-reproductivă. Acesta presupune organizarea a 6 dezbateri publice la nivel național: 2 la nord, 2 la centru și 2 la sud. Finala acestul campionat va avea loc în cadrul evenimentului final – Festivalul Național de Teatru Social 2018.

Pentru a putea participa ca debater (participant/vorbitor) în cadrul acestui campionat, trebuie să participi la atelierul de pregătire în tehnici de dezbateri, la care te poți înregistra completând acest formular.

În urma participării în acest campionat vei obține vaste cunoștințe în domeniul argumentării și convingerii, vei fi pregătit să discuți cu factorii de decizie prin prezentarea soluțiilor la problemele cu care se confruntă tinerii din țara noastră. Totodată, vei face parte dintr-o echipă de tineri, la fel de dornici să se implice la promovarea unui comportament sănătos în rândul tinerilor.

Pentru alte detalii și alte evenimente, urmărește pagina Y-Peer Moldova.

Previous Consolidează-ți cunoștințele jurnalistice participând în cadrul programului regional de raportare
Next Vino la Ziua ușilor deschise la AISE și participă la opt workshopuri gratuite
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *