Oportunitate pentru profesori: instruire în Educație pentru media, treapta liceală


În lunile aprilie și mai 2022, Centrul pentru Jurnalism Independent (CJI) invită învățătorii și învățătoarele, profesorii și profesoarele să participe la patru instruiri în domeniul educație pentru media, organizate la treapta primară, gimnazială și liceală. Două instruiri vor fi organizate în format online, iar două în format offline.

Programele de formare au drept suport curricula pentru cursul opțional de Educație pentru media de la treapta primară, gimnazială și liceală, elaborate de CJI și aprobate de Consiliul Naţional pentru Curriculum.

În acest weekend, pe 15-17 aprilie, 2022, puteți participa la o instruire ÎN Educație pentru media, treapta liceală.

Formatoare: Loretta Handrabura și Natalia Grîu.

Instruirea se va desfășura offline.

La programul de formare se pot înscrie profesorii/profesoarele care activează într-o instituție de învățământ din Republica Moldova și care vor preda în viitor cursul opțional Educație pentru media la treapta de învățământ la care vor fi instruiți/te.

Pentru profesorii de la treapta de liceu care vor participa la instruirile offline, cheltuielile pentru cazare și alimentare vor fi acoperite de organizatori.

Îndemn din partea organizatorilor să vă înregistrați din timp, întrucât numărul de participanți la fiecare formare este limitat.

Pentru a se înregistra la una din cele patru instruiri, persoanele interesate pot completa acest formular de înregistrare, având posibilitatea de a selecta perioada de instruire pentru care optează.

Programele de instruire la treapta liceală sunt desfășurate în cadrul proiectului „Presa în sprijinul democrației, incluziunii și responsabilității în Moldova” (MEDIA-M), finanţat de USAID și UK şi implementat de Internews.

Descoperă mai multe activități și evenimente pentru tineri, urmărind canalul nostru de Telegram și pagina Youth.md!

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Donează cărți pentru copii refugiați și primești în dar „Protocolul Instituțional”
Next „Atenție la centru” - Promovează-ți Centrul tău de tineret!
Ecaterina Braguță
About the author

Ecaterina Braguță

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

three × 3 =