Conferința de prezentare a serviciului inclusiv „EduCare pentru deprinderi de viață”


Asociația Obștească PRINCIPII SĂNĂTOASE invită reprezentanții mass media să participe la conferința de prezentare a serviciului inclusiv „EduCare pentru deprinderi de viață” creat în cadrul proiectului realizat de A.O. PRINCIPII SĂNĂTOASE cu suportul Fundaţiei Est-Europene în parteneriat cu Consiliul Național al Tineretului din Moldova, Centrul Parteneriat pentru Dezvoltare și Agenția pentru Dezvoltare Regională din Transnistria, din resursele acordate de Uniunea Europeană și Suedia.

Evenimentul va avea loc joi, 14 iulie, cu începere de la ora 10:00, în incinta Summit Events, sala New York.

Programul conferinței include prezentarea materialelor instructiv-metodologice, a canalului media și a jocului de societate “EduCare pentru deprinderi de viață”. La eveniment vor participa tineri, cadre didactice, bibliotecari, formatori din cadrul organizațiilor de tineret care vor contribui la prevenirea și combaterea fenomenului NEET în rândul tinerilor din Republica Moldova.

Acest eveniment are loc în cadrul proiectului EduCare pentru deprinderi de viață” realizat de A.O. PRINCIPII SĂNĂTOASE cu suportul Fundaţiei Est-Europene în parteneriat cu Consiliul Național al Tineretului din Moldova, Centrul Parteneriat pentru Dezvoltare și Agenția pentru Dezvoltare Regională din Transnistria, din resursele acordate de Uniunea Europeană și Suedia.

Descoperă mai multe activități și evenimente pentru tineri, urmărind canalul nostru de Telegram și pagina Youth.md!

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Programul „Start pentru tineri": Centrul medical din orașul Bălți
Next Apel pentru participanți și experți pentru proiectul "Rethink citizenship education in times of change"
Ecaterina Braguță
About the author

Ecaterina Braguță

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

seventeen + twelve =