Consolidează-ți cunoștințele jurnalistice participând în cadrul programului regional de raportare

regional Reporting Fellowship, radio europa liberă, oportunitate, jurnalism

Radio Europa Liberă (RFE/RL) a lansat apelul de recepționare a cererilor pentru programul Fellowship de raportare regională 2018-2019. Scopul acestui program este de a contribui la dezvoltarea profesională a jurnaliștilor din țările Parteneriatului Estic din UE în lucrul acestora de creare a unei prese independente și libere.

Persoanele selectate vor fi integrate în activitatea zilnică a biroului, unde vor lucra cu normă întreagă pentru a produce conținut pe toate platformele jurnalistice și vor participa la discuții editoriale sub supravegherea și îndrumarea colegilor profesioniști RFE / RL. Ca urmare a programului, participanții își vor consolida abilitățile și cunoștințele jurnalistice, dezvolta judecata editorială, extindă rețelele profesionale și să aprofundeze înțelegerea rolului unei prese independente în țara lor.

Programul este pe o perioadă de opt luni, în perioada 1 noiembrie 2018 și 30 iunie 2019. Aceasta va include o vizită la sediul RFE / RL din Praga pentru o dezvoltare profesională suplimentară.

Participanțții vor primi o bursă lunară pentru durata programului, care este în concordanță cu scara locală a salariilor, spațiul de lucru la un birou RFE / RL corespunzător și plătite pentru călătoriile și cazările din Praga.

Pot participa: jurnaliști din Armenia, Belarus, Georgia, Moldova și Ucraina pot candida;

Limba engleză nu este necesară;

Termenul-limită pentru depunerea cererilor este luni, 24 septembrie 2018.

Aplicațiile trebuie trimise la RFE / RL la adresa de email [email protected]

Persoanele interesate vor expedia o scrisoare de intenție care să includă motivele solicitantului de a participa în program; CV-ul: să includă date personale, experiență profesională și afiliere, fundal educațional și competențe lingvistice. Este necesar să se furnizeze o copie a CV-ului în limba engleză, două produse jurnalistice în limba de lucru a solicitantului, pe orice platformă, publicate în ultimele 12 luni.

Ca și parte a procesului de selecție, solicitanții pot fi contactați de către RFE / RL pentru un interviu, personal, telefonic sau prin Skype.

 

 

Întrebările pot fi direcționate către [email protected], iar pentru mai multe detalii, ești încurajat să accesezi pagina oficială.

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous JOB//Manager servicii de turism
Next Participă la Campionatul Național de Dezbateri și obține cunoștințe în domeniul argumentării și convingerii
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

fourteen − 9 =