Lansarea oficială a resurselor video și audio pentru noul curriculum național de engleză


Centrele Culturale ale Ambasadei SUA în Republica Moldova, America House Chișinău și America House Bălți www.americahouse.md au plăcerea de a anunța lansarea oficială a resurselor audio și video pe baza poiectului „Moldovan Read Aloud Library for the New National English Curriculum”.

Proiectul „Moldovan Read Aloud Library for the New National English Curriculum” este un program coordonat de Peace Corps Moldova în colaborare cu America House Moldova și ONG-ul Academia pentru Inovare și Schimbare prin Educație cu sprijinul Ministerului Educației și Cercetării din Republica Moldova, în perioada aprilie – iunie 2022.

Scopul proiectului este să ofere resurse audio și video bazate pe noile manuale naționale pentru predarea limbei engleze la elevi pe baza activităților de citire și ascultare A1-A2 (clasele 2-7) conform curriculumului național de limbi străine 2018 (ciclul primar) și 2019 (ciclul gimnazial și liceal), pentru a fi utilizate de elevi și profesori în scopuri educaționale.

Resursele video pot fi găsite cu acces liber pe Youtube  și resursele audio pe site-ul America House, la secțiunea Programe – Moldovan Textbooks Read Aloud Virtual Library.

Înregistrările au fost emise cu sprijinul participanților la programul “Virtual Service Pilot”: Brooke Nagle, Grete Phillips, Linda Wessling, Marquis Walsh și Patty Harlan, și partenerii lor de lectură ocazionali: Tom Nagle, JD Wessling, Patricia Walsh, Susan Allo, Samuel Allo, Kyra Strong, Christopher Harlan și Amanda Hammons.

Participanții implicați în acest proiect sunt cetățeni americani care și-au donat timpul pe baza unei declarații de implicare virtuală pentru o perioadă de până la 12 săptămâni. Ei sunt voluntari reîntorși ai Corpului Păcii care au servit anterior în diferite țări ale Corpului Păcii.

****

Descoperă mai multe activități și evenimente pentru tineri, urmărind canalul nostru de Telegram și pagina Youth.md! 

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Youth.md te invită la trainingul „Sisteme de participare a tinerilor în procesul decizional”
Next Discover here the Future of Storage
Ecaterina Braguță
About the author

Ecaterina Braguță

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

5 × three =