Maker Faire 2023 – un festival tehnologic pentru întreaga familie


Pe data de 10 iunie te așteptăm la un festival unic în Republica Moldova – evenimentul tehnologic pentru întreaga familie – CHIȘINĂU MAKER FAIRE, Ediția 2023.

Maker Faire este cel mai mare festival tehnologic internațional care își are rădăcinile în California, unde creatorii și inovatorii își prezintă creațiile și împărtășesc cunoștințele în cadrul unui iarmaroc atractiv pentru curioșii de toate vârstele. Scopul acestui eveniment este de a informa, conecta și extinde comunitatea de entuziaști în tehnologie, creație și inovație.

Festivalul este destinat atât copiilor cât și adulților, oferind oportunitatea de a învăța și a experimenta tehnologii create de makerii din Moldova. Fiecare vizitator se va simți maker, având posibilitatea să participe la workshop-urile organizate și să participe la tombola cu premii.

Festivalul va fi împărțit în câteva zone reprezentative: Zona de expoziție, prezentări, workshop-uri, Virtual Reality și Gaming, Târg de Cariere, Food Corner, Welcoming, Entertainment – iar vizitatorii vor putea vizita fiecare dintre aceste zone!

Participarea la Chișinău Maker Faire 2023 este gratuită și deschisă pentru toți cei pasionați de tehnologii.

Evenimentul va avea loc pe 10 iunie, pe teritoriul Tekwill și FabLab,  cu adresa str. Studenților 9/11, între orele 10:00 și 22:00. Vino să trăiești o aventură tehnologică!

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Book Club Meeting: This Side of Paradise by F. Scott Fitzgerald
Next Se caută tineri antreprenori și startuperi! A fost creată o oportunitate pentru a vă debloca talentul antreprenorial!
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

2 × five =