#3 Cum ia naștere un buget local

buget local, consiliul local, primăria, cntmoldova, studiu, evaluarea bugetelor

Procesul de creare a bugetului local poate deveni destul de interesant, mai cu seamă atunci când cunoști în ce mod și cu ce te poți implica în cadrul acestuia.

Consiliul Național al Tineretului din Moldova, cu suportul Agenției SUA pentru Dezvoltare Internațională (USAID), a elaborat un set de infografice unde sunt prezentați pașii elaborării bugetului, care sunt organele responsabile și perioadele în care se face acest lucru.

Astfel, dacă vrei să cunoști despre cum și când este elaborat proiectul bugetului local, când are loc prezentarea acetuia, când este creat grupul de lucru și cum poți face parte din acesta, când și cine examinează proiectele bugetelor la diferite nivele și când, într-un final, are loc examinarea și aprobarea finală a bugetului, te invităm să le urmărești.

Pentru a afla mai multe detalii, vă invităm să consultați broșura

Această broșură este posibilă datorită ajutorului generos al poporului american oferit prin intermediul Agenției SUA pentru Dezvoltare Internațională (USAID). Opiniile exprimate aparțin Consiliului Național al Tineretului din Moldova și nu reflectă în mod necesar poziția USAID sau a Guvernului SUA.

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Universitatea de Stat din Moldova anunță admiterea la studiile superioare de doctorat
Next Dacă îți dorești un venit suplimentar, devino intervievator la CIVIS
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

5 × four =