Se caută tineri antreprenori și startuperi! A fost creată o oportunitate pentru a vă debloca talentul antreprenorial!


Hubul Antreprenorial Youth4Entrepreneurship anunță lansarea Concursului de Granturi pentru tineri antreprenori și startuperi. Participă în concurs și beneficiază de până la 1500 euro pentru ideea ta de afacere sau business-ul pe care deja îl dezvolți.

Dacă sunteți în căutarea unei modalități de a vă începe afacerea sau de a o îmbunătăți, Concursul de Granturi by Youth4Entrepreneurship este o oportunitate excelentă. Iată doar câteva motive de ce?

Finanțare: grantul oferă sprijin financiar pe care nu trebuie să-l rambursați. Cu acest suport, puteți acoperi diverse costuri de echipament, dezvolta noi produse sau promova servicii.

Expunere: participarea la concurs va oferi afacerii tale o expunere valoroasă. Chiar dacă nu câștigi, vei avea șansa de a-ți prezenta ideea unui public mai larg, inclusiv investitorilor, experților din industrie și potențialilor clienți.

Validare: câștigarea unui concurs de granturi este o modalitate excelentă de a vă valida ideea și de a arăta că aveți potențialul de a vă duce ideea la nivelul următor, cu mai multă încredere.

Networking: concursul va reuni persoane cu aceeași pasiune pentru antreprenoriat, veți avea ocazia să vă conectați cu alți tineri antreprenori, ceea ce poate duce la colaborări și parteneriate viitoare.

Creștere și credibilitate: câștigarea unui concurs de granturi poate oferi afacerii un impuls major de credibilitate. Participând, veți fi impulsionat să vă gândiți critic la start-up și să dezvoltați un plan de dezvoltare solid. Chiar dacă nu câștigi, acest proces te poate ajuta să identifici zonele de îmbunătățire și să stabilești obiective de creștere.

Criterii de eligibilitate pentru participare

  • tânăr cu vârsta cuprinsă între 18 – 40 de ani inclusiv;
  • cetățean al Republicii Moldova, regiunea de dezvoltare Centru sau mun. Chișinău. Acest criteriu;
  • își propune să sprijine talentul local și să contribuie la creșterea economiei naționale;
  • deține certificat de participare la etape anterioare de instruire și mentorat în cadrul proiectului Youth4Entrepreneurship sau în alte proiecte ce atestă obținerea instruirii și educației antreprenoriale;
  • Întreprindere definită conform art. 4 din Legea nr. 179/2016 cu privire la întreprinderile mici și mijlocii sau persoana fizică care intenționează să constituie o întreprindere în termen de o lună de la data aprobării planului de afacere, ori să identifice o altă modalitate legală de activitate (patentă, etc).

Suma grantului

Suportul financiar nerambursabil (grant) va constitui 1500 euro/plan de afacere acordat din resursele financiare ale Uniunii Europene și Suediei, prin intermediul Fundației Est-Europene.

Procedura de înscriere la Concursul de Granturi

Se realizează prin depunerea online a Dosarului în perioada 20 aprilie -10 mai 2023, la adresa electronică youth4entrepreneurship@gmail.com, cu subiectul Dosar_Nume_Prenume(Aplicant)_Concurs de Granturi-Y4e

Regulamentul concursului de granturi poate fi accesat aici: https://bit.ly/3MZ1zNK

Fișierul planului de afacere și financiar poate fi accesat aici: https://bit.ly/3osLHsH

Concursul de Granturi este realizat de hubul antreprenorial Youth4Entrepreneurship, implementat de Fundația Youth Development for Innovation, finanțat de Uniunea Europeană și cofinanțat de Suedia prin intermediul Fundației Est-Europene în parteneriat cu Digital Park și StarNet.

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Maker Faire 2023 - un festival tehnologic pentru întreaga familie
Next Sesiune de discuții: Finanțe personale pentru tineri
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

three × 4 =