Îţi doreşti să cunoşti mai multe despre evaluarea proiectelor/ programelor? Înscrie-te la Şcoala de Vară din Chişinău

Şcoală de vară. EvalYouth, oportunităţi pentru tineri

Foto-simbol: ph.qmul.ac.uk/undergraduate/physics-summer-schools

EvalYouth organizează în perioada 30 iulie – 2 august Şcoala de Vară “Monitoring and Evaluation STEP IN to Evaluation Career” ce va avea loc în Chişinău.

În cadrul școlii, participanții vor dobândi cunoștințe despre teoria și principiile de bază ale evaluării programelor / proiectelor, inclusiv evaluarea sensibilă a genului pentru SDG. Programul va fi realizat de un evaluator internațional cu experiență, cu sprijinul a trei facilitatori – tineri evaluatori cu experiență regională.

Publicul țintă pentru program sunt evaluatorii tineri și în curs de dezvoltare (YEE) din Europa de Est, Asia Centrală și regiunea Caucazului de Sud.

Proiectul va reuni evaluatorii care îndeplinesc unul sau mai multe dintre următoarele criterii:

  • sub 35 de ani;
  • evaluatori care au mai puțin de 5 ani de experiență profesională;
  • absolvenți de studii superioare (5 ani sau mai puțin post- absolvire), care sunt interesați să se alăture carierei de evaluare;
  • profesioniști în domeniul dezvoltării care au cunoștințe tehnice relevante și care, în ultimii 5 ani sau mai puțin, și-au exprimat interesul de a deveni evaluatori profesioniști.

Limba de instruire este rusă, cunoaşterea limbii engleze este un avantaj, dar nu şi un criteriu de selecţie.

Participarea la Şcoala de Vară este gratuită.
Pentru a vă înregista trebuie să completaţi acest formular şi să transmite-ţi CV-ul la adresa de e-mail:  evalyouth.eca@gmail.com până la 10 iunie.

Previous Start-up Campus “Yep! I can” - aici te vor învăța cum să faci primii pași pentru a deveni un antreprenor de succes
Next Ajută la reînvierea Rosariumului din Grădina Botanică
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *