Top 3 cele mai frumoase locații pentru poze din Republica Moldova


locații frumoase poze moldova

Rețelele de socializare în timpul verii sunt inundate de diferite culori încântătoare, iar toată lumea caută să descopere locuri frumoase și accesibile pe teritoriul republicii. Vă prezentăm mai jos o listă de 3 vederi panoramice într-un cadru natural mirific!

Câmpul de levănțică din Colonița

Unul dintre cele mai frumoase câmpuri de lavandă este amplasat la doar 5 km de Chișinău, la marginea satului Colonița. Terenul a fost amenajat cu mai multe obiecte decorativele, astfel încât pozele să fie cât mai deosebite. De exemplu, aici puteţi găsi un stup de albine, care are peste 70 de ani. Totodată, aici au fost instalate un scrânciob, o moară, un geam cu ornamente vechi etc. Proprietarii au dat start vizitelor în câmpul de lavandă începând cu 18 iunie 2021, la prețul de 50 lei per persoană. Pentru mai multe detalii puteți apela: 0788 56 111.

Lacul Beleu

Lacul Beleu este un lac natural din lunca Prutului, în sudul Republicii Moldova. În scopul protecţiei florei, faunei şi albiei Prutului, în împrejurimile acestuia în 1991 a fost creată rezervaţia naturală „Prutul de Jos” cu suprafaţa de 1691 de hectare. Aproximativ 2/3 din suprafaţa rezervaţiei o alcătuiesc apele lacului Beleu. Lacul s-a păstrat de 5-6 mii de ani în urmă, când mare parte din Delta Dunării se afla sub apele Mării Negre. Acest rai al păsărilor, peștilor și plantelor are statut de zonă umedă de importanță internațională, protejată prin Convenţia Ramsar. Este bine cunoscută pe plan internațional, dar mai puțin apreciată pe plan local. Din păcate, foarte puțini conaționali vizitează aceasta zonă.

frumoase

Lacul cu nuferi din satul Bardar

Cea mai apropiată locație de Chișinău unde poți găsi nuferi este în raionul Ialoveni. Lacul cu nuferi din satul Bardar este o proprietate privată. Aici cresc peste 50 de soiuri de nuferi care au fost aduși din diferite colțuri ale lumii. Locul este amenajat frumos, astfel încât vizitatorii să-și poată face fotografii frumoase – este o barcă specială și un scrânciob. Vizitatorii pot veni în orice zi a săptămânii, dar proprietarii recomandă ca vizita să fie făcută până la ora 14.00. După această oră, nuferii încep să-și închidă florile până a doua zi dimineață. Taxa de intrare pentru adulți este de 50 lei.

frumoase

Așadar, vă îndemnăm să explorați atracțiile Moldovei și suntem siguri că veți descoperi locuri uimitoare!

Pentru mai multe articole și oportunități, urmărește paginile de Facebook și Instagram Youth.md.

Reporter Youth.md: Berestean Valeria

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous API te invită să participi la un webinar despre dezvoltarea unui canal Youtube
Next Află mai multe despre hemofilie - boala care a afectat dinastia Romanov
Cristina Vasciuc
About the author

Cristina Vasciuc

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

18 − eleven =