Înscrie-te la programul de Leadership pentru activități antreprenoriale și dezvoltă-ți propriul plan de afaceri

leadership, Centrul pentru Educaţie Antreprenorială și Asistență în Afaceri, oportunitate, antreprenoriat

Ești Absolventă sau în ultimul an de studiu la o Școală profesională, Colegiu sau Centru de ExcelențăAi o profesie dar vrei să fii mai mult decât un simplu angajat? Ai o idee de afaceri? Înscrie-te la programul de instruire „Leadership pentru activități antreprenoriale.

Centrul pentru Educaţie Antreprenorială și Asistență în Afaceri – CEDA anunță înscrierea la programul de instruire „Leadership pentru antreprenoriat” pentru tinerele absolvente (18-35 ani) ale unei Școli Profesionale, Colegiu sau Centru de Excelență. Cursul este organizat în cadrul proiectului „Reconceptualizarea Orientării Profesionale și Consilierii în Carieră” (REVOCC II), implementat în parteneriat cu Ministerul Educației, Culturii și Cercetării și cu Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă, sprijinit financiar de Agenția pentru Dezvoltare din Austria (ADA).

Beneficiile participării la curs:

  • Dezvoltarea competențelor antreprenoriale
  • Creșterea încrederii în forțele proprii
  • Elaborarea planului de afaceri
  • Obținerea unui grant pentru inițierea afacerii.

Cursul îți oferă posibilitatea să-ți dezvolți competențele antreprenoriale și ulterior să te autoangajezi sau să inițiezi o afacere proprie. Vei primi asistență în elaborarea Planului de afaceri și oportunitatea de a participa la Programul de Granturi pentru inițierea unei afaceri.

Cursurile se vor desfășura în perioada septembrie 2018 – decembrie 2019.

Pentru a construi cursul pe necesitățile participantelor, persoanele interesate vor prezinta ideea de afaceri completând și expediind aplicația la adresa oficiu@ceda.md sau la numărul de fax: 022 885 426. CEDA va acoperi cheltuielile de transport, cazare, alimentare şi participare la instruire.

Pe pagina web www.ceda.md găsești formularul de înregistrare.

Pentru mai multe detalii, nu ezitați să ne contactați prin e-mail (oficiu@ceda.md) sau la telefonul 022 885 425.Persoana de contact: Veronica Bubuioc, asistent proiect.

Previous Participă la un atelier organizat de Yoga Universe Studio și află cum se prepară produsele din origine vegetală
Next Află mai multe despre schimbările sociale în cadrul conferinţei internaţionale "European Barcamp"
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *