Job pentru tineri // PNUD angajează expert în design grafic în cadrul unui proiect


job pentru tineri design grafic

Job pentru tineri // PNUD angajează expert în design grafic în cadrul unui proiect. Mai multe detalii, vezi în articolul ce urmează.

PNUD are un parteneriat de lungă durată cu Comisia Electorală Centrală (CEC) și Centrul de Formare Electorală Continuă (CCET), care vizează avansarea proceselor electorale democratice din Moldova prin consolidarea transparenței și eficienței gestionării alegerilor, modernizarea soluțiilor informatice electorale și îmbunătățirea incluziunii și participării alegătorilor. Acest parteneriat, care se întinde pe o perioadă de peste 10 ani, a dus la înființarea unor instituții profesionale puternice, la dezvoltarea unui modern sistem de informații automatizate de stat „Alegeri” (SAISE), la îmbunătățirea acurateței Registrului de stat al alegătorilor și la proiectarea și punerea în aplicare a unor instrumente de educație civică și electorală pe termen lung.

Proiectul intenționează să contracteze un consultant în identitate vizuală și design grafic (denumit în continuare „consultant) pentru a oferi sprijin echipei de proiect în îmbunătățirea materialelor actuale de identitate vizuală ale proiectului, precum și în dezvoltarea de noi linii directoare vizuale și materiale grafice pentru publicul larg și activități de comunicare.

Experiență și cunoștințe:

 • Diplomă universitară sau superioară în Arte, Proiectare, Comunicare, Tehnologia informației sau alt domeniu relevant pentru această misiune.
 • Cel puțin 3 (trei) ani de experiență demonstrată în proiectarea grafică;
 • Cel puțin 5 (cinci) sarcini anterioare legate de dezvoltarea identităților vizuale pentru evenimente publice, utilizare corporativă sau scopuri publicitare;
 • Experiența anterioară în dezvoltarea animațiilor grafice este un atu puternic;
 • Experiența în lucrul cu OSC și / sau mass-media este un atu puternic;
 • Experiența anterioară în cadrul unui proiect PNUD și / sau proiect finanțat de UE sau altă organizație internațională este un atu.

Competențe:

 • Cunoștințe excelente despre software / platforme de design grafic și animație (de exemplu, Adobe Suite);
 • Simț puternic al inițiativei și abilitatea de a lucra independent;
 • Capacitatea de a construi relații puternice cu clienții și de a răspunde pozitiv la feedback;
 • Cunoașterea limbii române (verbal și scris) este o necesitate.

PNUD Moldova este angajat în diversitatea forței de muncă. Femeile și bărbații, persoanele cu diferite tipuri de dizabilități, LGBT, romii și alte minorități etnice, lingvistice sau religioase, persoanele care trăiesc cu HIV, precum și refugiații și ceilalți cetățeni care au dreptul legal să lucreze în Republica Moldova, sunt încurajați în special a aplica.

Documentele incluse în dosar:

 • Scrisoarea ofertantului care confirmă interesul și disponibilitatea;
 • Propunere tehnică (incluzând o scurtă descriere a experienței, abordării și metodologiei pentru finalizarea sarcinii);
 • Portofoliu / exemple de lucrări anterioare relevante pentru atribuire (de exemplu, materiale grafice, identități vizuale pentru evenimente publice, utilizare corporativă sau scopuri publicitare etc.);
 • Propunere financiară (în USD) care specifică o sumă forfetară totală solicitată pentru misiunea specificată în Termenii de Referință;
 • CV personal și cel puțin 3 (trei) referințe.

Termen limita: 08 ianuarie 2021, 16:30. Mai multe detalii aici.

Descoperă mai multe oportunități și job-uri pentru tineri, urmărind canalul nostru de Telegram și pagina Youth.md!

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Job în Tiraspol // Centrul Social Rezonanță angajează psiholog
Next Devino parte a Coaliției Anticorupție și promovează transparența, responsabilitatea și etica în afaceri
Cebanu Marina
About the author

Cebanu Marina

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

14 − eight =