Elaborează un eseu în limba engleză și câștigă 500 euro


Centrul Analitic Independent Expert-Grup, în parteneriat cu Centrul de Studii Politice Europene (CEPS) lansează cel de-al doilea apel de participare în cadrul concursului de eseuri Youth Essay Prize pe tematici ce țin de Acordurile de Asociere și ZLSAC dintre Moldova, Georgia și Ucraina și Uniunea Europeană. Apelul se adresează tinerilor cu vârsta până la 30 de ani, cetățeni ai Republicii Moldova, Ucrainei sau Georgiei.

Cerințe ? Obligativitatea elaborării eseurilor în limba engleză și calitatea lingvistică bună. Eseurile trebuie să aibă un caracter analitic, să conțină argumente, afirmații originale și să nu depășească 3000 de cuvinte. Este preferabil ca autorii să demonstreze cunoștințe profunde legate de anumite subiecte, obținute prin studii, cercetări sau experiență profesională. Cele mai bune 4 eseuri, vor fi premiate cu câte 500 Euro fiecare.

Deadline: până pe 31 august 2017 . Lucrările le puteți trimite la adresa de email Hrant.kostanyan@ceps.eu. Lista câștigătorilor va fi publicată pe www.3dcftas.eu.

Citiți în continuare: http://expert-grup.org/ro/activitate/noutati/item/1357-expert-grup-anunta-un-nou-apel-de-participare-in-cadrul-concursului-youth-essay-prize-competition&category=28

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Continuă studiile în străinătate și vezi penru ce universități au optat colegii tăi
Next Vino la curs și fii stăpânul propriei tale vieți!
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

five − one =