Întâlnire informală între jurnaliști și dezvoltatori IT: „Chatbot și Instant Articles – pentru o mai bună comunicare online”

CIJ, media, jurnalism, atelier, Școala de Studii Avansate în Jurnalism

Centrul pentru Jurnalism Independent organizează o nouă întâlnire informală pe tema „Chatbot și Instant Articles – pentru o mai bună comunicare online”. Discuția va fi moderată de designerul și dezvoltatorul web Victor Spînu. 

Participanții vor discuta despre cele două instrumente care oferă jurnaliștilor posibilitatea de a ajunge în timp util la consumatorii de media.

Întâlnirea va avea loc pe 29 iunie 2018, între 14:00 – 16:00, în sala de studii a Școlii pentru Studii Avansate în Jurnalism, Chișinău, str. Tighina 49/4, et. 3 (Summit Events).

Numărul de locuri este limitat, prin urmare participanții sunt rugăm să se din timp, completând acest formular.

Evenimentul face parte dintr-o serie de întâlniri dintre jurnaliști și dezvoltatori IT, care vor fi organizate pe parcursul următoarelor luni de Centrul pentru Jurnalism Independent în cadrul proiectului „Mass-media în sprijinul democrației, incluziunii și responsabilității în Moldova (MEDIA-M)”, finanțat de USAID și implementat de Internews. Scopul acestora este de a facilita interacțiunea dintre reprezentanții presei și consumatorii de media, prin intermediul inovațiilor.

 

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous JOB// Institutul de Reforme Penale angajează asistent/ă de proiect
Next Oportunitate de voluntariat la Asociația Little People Moldova
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

13 − 5 =