Ești pasionat de artă? Atunci înscrie-te la proiectul “Be Smart through ART”

Grow me up, smart academy, Be Smart through ART, training,

Colorează-ți vara împreună cu Smart Academy, sub egida Grow Me Up, care vine cu o nouă serie de traininguri ce îți vor permite să îți explorezi și să îți dezvolți aptitudinile artistice.

Dacă ești pasionat de artă sau vrei să încerci ceva nou și ai între 14 și 18 ani, înscrie-te în proiectul Be Smart through ART!
Primul training al acestui proiect va fi dedicat pasionaților de arte plastice, în cadrul căruia speakerul Nicoleta Vacaru, cunoscută pentru portretele sale și picturile în cafea, va vorbi despre plusurile și minusurile meseriei, dar și despre experiența sa. Artista își va prezenta propria manieră de lucru pentru a le da un exemplu participanților, care vor avea și ei ocazia să-și demonstreze măiestria și să afle părerea unui profesionist.

Trainingul alaturi de Nicoleta Vacaru va avea loc pe 15 iulie 16:00, în incinta Bibliotecii publice de Drept, filiala BM “B. P. Haşdeu”.
Urmărește paginile de Facebook și Instagram ale Grow Me Up și Smart Academy pentru afla mai multe detalii și pentru a afla despre următoarele traininguri Be Smart through ART.

Arta are nevoie de creativitate, iar creativitatea cere curaj, de aceea nu ezitați să aplicați ! Pentru a participa la eveniment este necesar să completezi Formularul.

Mai multe detalii despre eveniment găsiţi AICI.

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Înscrie-te și beneficiază de „Bursa Parlamentară Internațională 2020” a Bundestagului German
Next Formează o echipă și participă la cel mai tare eveniment - Festivalul Național de Teatru Social
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ten − six =