Job // UNFPA Moldova caută un Manager de Proiect privind politicile familiale


manager de proiect politici familiale job

Ești promotorul egalității de gen, interesat de schimbările demografice și de politicile familiale care răspund de gen? Ești excelent în promovarea abordărilor transformatoare de gen în sectorul privat și / sau guvern? Ești un manager de proiect talentat, care se străduiește continuu să îmbunătățească procesele de afaceri? Dacă da, acest job ar putea fi potrivit pentru tine.

Detalii generale desre proiect:

UNFPA este agenția principală a ONU pentru livrarea unei lumi în care fiecare sarcină este dorită, fiecare naștere este în siguranță și potențialul fiecărui tânăr este îndeplinit. Noul plan strategic al UNFPA (2018-2021) se concentrează pe trei rezultate transformatoare: pentru a pune capăt deceselor materne prevenibile; necesitatea finală nesatisfăcută de planificare familială; și pune capăt violenței bazate pe gen și practicilor dăunătoare.

Într-o lume în care drepturile fundamentale ale omului sunt în pericol, avem nevoie de personal de principiu și etic, care să încorporeze aceste norme și standarde internaționale și care să le apere curajos și cu convingere deplină.

Manager de proiect privind politicile familiale, contribuie la implementarea eficientă și eficientă a proiectului „Extinderea alegerilor: Politici familiale sensibile la gen pentru sectorul privat din Balcanii de Vest și Moldova” finanțat de Agenția Austriacă de Dezvoltare și implementat de UNFPA Regional Oficiul pentru Europa de Est și Asia Centrală și Birouri din țară din Moldova, Albania și Kosovo.

Acest proiect va angaja atât sectorul privat, cât și guvernul în implementarea politicilor la nivel național și la locul de muncă care să permită femeilor și bărbaților să își atingă atât aspirațiile de carieră, cât și intențiile de fertilitate și va fi completat de Programul Generații și Gen, implementat de UNFPA Moldova și finanțat de Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale.

Proiectul se va concentra pe următoarele patru domenii:

 • Colaborarea cu sectorul privat pentru a promova politicile familiale sensibile la gen, prin creșterea gradului de conștientizare cu companiile și colaborarea cu companiile campioane;
 • Lucrul cu guvernul pentru a se angaja în politicile familiale care să răspundă de gen;
 • Crearea un mediu propice pentru egalitatea de gen, astfel încât politicile familiale să poată prospera;
 • Crearea unei baze de dovezi și schimb de bune practici pentru a îmbunătăți în continuare acest sector.

Cerințe față de candidat pentru funcția de Manager de Proiect:

Educaţie:

 • Diplomă universitară avansată (masterat minim sau echivalent) în demografie, sociologie, asistență socială, egalitate de gen, politici publice sau disciplini conexe.

Experiență:

 • Patru ani de experiență profesională relevantă la nivel național sau internațional în domeniul egalității de gen, demografiei, dezvoltării sociale, politicii publice sau sociologiei.
 • Experiența anterioară în politica socială sau publică, cu accent pe politicile familiale sensibile la gen, elaborarea de politici, analiza cost-beneficiu, promovarea egalității de gen, implicațiile economice ale schimbărilor sociale și dezvoltarea ar fi un avantaj distinct.
 • Experiență anterioară în asistență pentru dezvoltare sau în activități conexe pentru o ONG, instituție guvernamentală sau organizație donatoare.
 • Experiența anterioară în lucrul cu sectorul privat și / sau în dezvoltarea abordărilor programatice transformatoare de gen și a strategiilor de comunicare pe probleme de egalitate de gen ar fi un avantaj distinct.
 • Experiență în utilizarea computerelor și a pachetelor de software de birou (MS Word, Excel etc.) și cunoaștere avansată a foii de calcul și a pachetelor de baze de date, experiență în gestionarea sistemelor de gestionare bazate pe web.

Limbi:

 • Fluență engleză și română (vorbire și scrisă)
 • Cunoașterea uneia sau a mai multor limbi suplimentare relevante pentru Moldova, inclusiv rusă, bulgară, găgăuză, română, ucraineană sau limba semnelor ar fi un atu.

Beneficii:

Această poziție oferă un pachet de remunerare atractiv, incluzând un salariu net competitiv, plus o asigurare de sănătate și alte beneficii, după caz.

Aceasta este o poziție locală, prin urmare, doar cetățenii Republicii Moldova sau alții autorizați legal să lucreze în țară sunt eligibili să aplice.

Procedura de înscriere:

Pentru a aplica online pentru această poziție și pentru a citi informațiile mai detaliate, vizitați acest link.

Cererile pentru această poziție trebuie primite cel târziu la 3 martie 2020.

Descoperă mai multe oferte de job, potrivite pentru tine, pe youth.md!

Previous Job // Centrul European de Educația Preșcolară „Ioan Paul II” angajează educator
Next Participă la Quality Wave - training pentru lucrătorii de tineret
Cebanu Marina
About the author

Cebanu Marina

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *