Participă la Academia pentru Democrație Socială din Europa de Est

tineri lideri, democrația socială, oportunitate, kiev, dnipro

Biroul Regional „Dialog Europa de Est” din cadrul Fundației Friedrich-Ebert-Stiftung invită tineri lideri cu vârsta ​​între 20-35 de ani să se înscriela cea de-a cincea a ediție a Academiei pentru Democrație Socială din Europa de Est. Aceasta va avea loc în perioada 9-15 septembrie 2018, în Ucraina (Kiev și Dnipro).

Evenimentul se va concentra pe politica energetică și climatică în Regiunea Țărilor Parteneriatului Estic, urmărind transformarea globală a pieței energiei și provocările care declanșează schimbările climatice globale.

În cadrul unui program intensiv de 6 zile, participanții vor urma un program bine echilibrat de prelegeri și discuții cu experți de vârf, politicieni și activiști despre problemele legate de politicile energetice moderne din Țările Parteneriatului Estic, Germania și Rusia. În plus, participanții vor lucra asupra recomandărilor pentru promovarea unei tranziții echitabile și echitabile la energiile regenerabile din regiune.

Programul se va desfășura în limba engleza. Toate costurile legate de program vor fi acoperite de organizatori.

Cerințele candidaților:

  • cetățeni ai Armeniei, Azerbaidjanului, Belarusului, Georgiei, Germaniei, Moldovei, Rusiei sau Ucrainei;
  • vârsta cuprinsă între 25 și 35 de ani;
  • buna cunoaștere a limbii engleze;
  • tineri lideri sau organizații social-democrate de tineret; tineri membri ai Parlamentului, oficiali guvernamentali sau activiști civici, etc.

Pentru a te înscrie, ești invitat să completezi formularul de înscriere și să expediezi CV-ul la adresa de e-mail: andrii.makarenko@fes-dee.org. Termenul-limită de depunere a candidaturilor este 16 august la ora 18:00 (ora Kievului). Candidații selectați ar putea fi invitați la un interviu în Skype.

Detalii despre program găsești pe fes-dee.org.

Previous Vino la Tohateen HUB să cunoști mai multe despre educația financiară și socială
Next Participă la Școala internațională de vară pentru drepturile minorităților
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *