Eveniment online: 5 deprinderi alimentare necesare în anul 2021


Atenție evenimentul se va desfășura în limba rusă.

Eveniment online: Mâncarea este unul dintre cele mai populare și discutate subiecte din toate timpurile. Ea a fost întotdeauna o parte vitală a vieții oamenilor. Începând cu un stil de viață sănătos, un corp frumos și tonifiat, păr sănătos și puternic, unghii, fața curățată și pielea moale, dezvoltarea corpului, speranța de viață și longevitatea, totul oscilează în jurul nutriției.

Și întrucât o persoană este cel mai adesea destul de neatentă la ceea ce mănâncă și subestimează rolul unei alimentații sănătoase, este adesea bolnavă, suferă de depresie, nu este mulțumită de sine, neproductivă etc. acest webinar te va ajuta să afli mai multe secrete din culisele nutriției corecte.

America House Chișinău vă invită să participați la un eveniment virtual pe 16 Decembrie la orele 18:00 alături de invitatul nostru – Tatiana Diacova. Tatiana este originară din Moldova, dar din 2008 locuiește și studiază în California. În 2016, Tatiana a absolvit primele studii superioare în nutriție și dietetică (licență în științe nutriționale) la Universitatea de Stat din California, Los Angeles. În 2018, Tatiana a obținut, de asemenea, un master în științe nutriționale și a fost licențiată oficial ca dietetician, ceea ce îi permite să utilizeze în mod legal titlul de nutriționist dietetician înregistrat (RDN).

În prezent, Tatiana studiază pentru un doctorat în biologie nutrițională la Universitatea din California, Davis. Pentru teza de doctorat, Tatiana efectuează cercetări care se concentrează asupra modului în care componentele dietei mediteraneene afectează microflora intestinală, inflamația și sistemul cardiovascular uman.

Cel mai recent, Tatiana a devenit primul și singurul reprezentant oficial al Academiei SUA de Nutriție și Dietetică din Moldova.

Veți afla sfaturi utile și sfaturi de la un specialist cu privire la:

  • – mindfulness în nutriție
  • – atitudine pozitivă asupra corpului dvs.
  • – regulile dietei mediteraniene
  • – microflora – universul invizibil din interiorul nostru și multe altele!

Și, de asemenea, cei mai active participanți din timpul întregului eveniment vor primi premii!

Atenție evenimentul se va desfășura în limba rusă.

Înregistrați-vă făcând click pe următorul link: https://forms.gle/htvgTugJbRjHf7bQ9

Link-ul evenimentului pe Facebook: https://www.facebook.com/events/385225899368112/

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Ai o inițiativă din domeniul Tehnologii Informaționale? Alătură-te comunității „Tekwill Ambassadors”
Next Cunoaște ideile de afaceri din pre-acceleratorul Startup School
Centrul Cultural America House
About the author

Centrul Cultural America House

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

1 × three =