Diana Ivanov: De la idee la 500 000 EUR investiții în mai puțin de doi ani


Diana Ivanov este absolventa primei ediții a acceleratorului online de afaceri Upcelerator. Ea a dezvoltat timp de patru luni conceptul kiddo.md, o platformă ce conectează familiile cu babysitteri calificați, care trăiesc în vecinătate (pentru ca timpul de deplasare la destinație să fie cât mai scurt) pentru servicii de îngrijire ocazional, pe termen scurt, între două și șase ore. În 2022, prin intermediul platformei, Diana a instruit peste 118 babysitteri și a livrat aproximativ 15 000 de ore pentru 452 de părinți.

„Cunoștințele ce le-am primit în cadrul acceleratorului sunt bine structurate și dacă e să mergi în ritmul accelerat, reușești să ai rezultate extraordinare, cu sau fără investiții. Am avut o perioadă în care nu reușeam să țin pasul, dar țin minte că am fost contactată de echipa de organizare și acest aspect de comunitate m-a făcut să fiu mai responsabilă și să duc până la capăt toate sarcinile pe care le aveam în cadrul programului.”

Start-upul Kiddo se răspândește pe piața din România și recrutează babysitterii ce vor trece printr-o serie de instruiri pentru a deveni calificați.

„Actualmente, suntem în a doua etapă de strângere de investiții, și anume runda de pre-seed, unde sindicatul Mozaic de la Dreamups a contribuit cu 100 000 EUR. Când ești la început de cale și prezinți ideea de start-up în fața investitorilor este foarte înfricoșător. Însă, pe parcurs, capeți încredere, deoarece ai produsul care lucrează și rezultate reale care vorbesc pentru tine.”

Diana Ivanov a fost una dintre beneficiarele bursei acordate în cadrul programului de către mentorii programului

„Acceleratorul este oportunitatea perfectă atunci când tu ai un job de bază și dorești să canalizezi încă două ore ideii tale de afacere. Dacă ești consecvent(ă), vei observa cum natural start-upul tău va deveni o prioritate, dar asta după ce vei testa și valida ideea și după ce vei înțelege cum poți să ajungi la clienții tăi.”

Vezi discuția cu Diana integrală aici.

La sfârșitul programului Upcelerator, start-upurile calificate au posibilitatea de a primi o rundă de investiții potențiale de până la 25 000 EUR. De altfel, nu rata șansa de a obține un grant de 5 000 EUR la sfârșitul experienței din accelerator pentru zero cotă parte din companie. 

Sunt oferite 20 de burse în program pentru participanții ce nu vor avea posibilitatea să achite costul acceleratorului. Taxa de participare este de 199 € per start-up, așa că, dacă ești un fondator solo sau ai mai mulți membri într-o echipă, prețul va fi același.

Upcelerator 2022 se va desfășura în perioada 14 februarie-14 iunie.
Înregistrările se închid pe 13 februarie, iar formularul de înscriere în Upcelerator îl găsești aici: https://bit.ly/3IWSikK

Pentru a afla mai multe detalii despre procesul de aplicare și program, vizitează upcelerator.md sau pagina de Facebook sau Instagram Upcelerator.

Upcelerator este organizat de acceleratorul de inovație și antreprenoriat Dreamups, partener general Orange Systems, cu suportul Central European Initiative (CEI) și sindicatul de investiții Mozaic.

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous După cadru // Cum are loc procesul de producție al unui film
Next 5 metode de a dezvolta inteligența emoțională
Dreamups
About the author

Dreamups

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

17 + 4 =