Învață să fii un manager bun la cursul de Project Management, organizat de Tekwill Academy

Tekwill Academy, curs de management, Project Management

Tekwill Academy oranizează cursul Project Management, destinat celor care au rol de project manager cât și pentru cei care se pregătesc sau vor un asemenea rol. Scopul acestui curs este sa ofere participanților informațiile și abilitățile cheie de care este nevoie în project management și, în același timp, sa îi pregătească pentru participarea la cursuri cu un nivel ridicat de complexitate din aria de management de proiect.

Pentru cine este cursul?

· Project group leaders care au fost promovați recent în funcția de project manager sau care urmează să își asume acest rol;

· Manageri de proiect și project group leaders cu experiență în project management care vor să își structureze, să adauge sau să își actualizeze cunoștințele și abilitățile pentru a lucra mai eficient;

· Specialiști tehnici care se pregătesc pentru un rol în project management.

Cerințe curs:

· Experiență de cel putin 1 an în project management;

· Cunoașterea elementelor de baza de project management și experienta de management: cel puțin 2 sau 3 subordonați (intr-un proiect mic sau un grup din cadrul unui proiect);

· Lipsa experienței practice este în regula dacă există o pregătire teoretică în prealabil și interes față de subiect.

În calitate de mentor va fi Dorin Recean, specializat în Management Strategic și Dezvoltarea Afacerilor, Investiții și Inginerie Financiară, CEO al companiei Performa.

Evenimentul va avea loc în zilele de vineri 13 aprilie: de la ora 18:30 până la 20:30 și 14 sâmbătă, de la 9:30 la 16:30, la Tekwill (str. Studenților 9/11).

Pentru a vă înscrie în program, completați acest formular.

Tekwill Academy este o inițiativă educațională care furnizează cursuri și instruiri tehnice în mod regulat, pe teme specifice, predate de traineri și profesioniști din domeniul TIC din Moldova și de peste hotare.

Tekwill Academy a fost creată și funcționează în cadrul proiectului „Dezvoltarea Centrului de Excelență în domeniul TIC din Moldova”, implementat de Asociația Națională a Companiilor din Domeniul TIC cu suportul Agenției Statelor Unite pentru Dezvoltare Internațională (USAID) și Guvernului Suediei. Pentru mai multe detalii și întrebări, contactați-ne la adresele de email: dturcanu@ict.md.

Previous JOB// Consilier în angajare la „Centrul de Caritate pentru Refugiaţi”
Next Fotografi de la National Geographic vor susține o lecție publică gratuită, la Chișinău
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *