Participă la Seminarul internațional Erasmus+


Fără îndoială orice adolescent a visat să ajungă peste hotare și să aibă parte de cele mai bune condiții și studii superioare de la cei mai buni mentori. Erasmus+ organizează , așadar un seminar pentru toți cei interesați de a studia în străinătate, așa că ia o privire la ce îți propun aceștia mai jos!

Comisia Europeană îi invită pe toți cei interesați de oportunități de a studia în străinătate să participe la un seminar despre programul Erasmus+ și sprijinul acestuia pentru învățământul superior. Seminarul va avea loc online pe 23-25 noiembrie. 

Erasmus+ este programul Uniunii Europene care sprijină proiecte și schimburi pentru educație, cursuri de instruire, tineret și sport. Acesta are o puternică dimensiune internațională, în special în domeniul învățământului superior. Sesiunile de informare vor explica oportunitățile Erasmus+ de schimb și cooperare, și cum poți participa. La final, participanții vor putea pune întrebări și interacționa cu alți participanți.

Evenimentul are loc la nivel mondial, așa că sesiunile vor fi repetate în fiecare zi dimineața (9:00 – 13:00) și după-amiaza (14:00 – 18:00) în Europa pentru a face față fusurilor orare.

Află mai multe: Anunț; Pentru a te înregistra AICI.

Descoperă mai multe activități și evenimente pentru tineri, urmărind canalul nostru de Telegram și pagina Youth.md!

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Participă la Conferința Națională anuală în educația pentru sănătate
Next Tot ce trebuie să știi despre sursele regenerabile de energie
Daniela Panico
About the author

Daniela Panico

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

four × one =