ZIPhouse și Artcor te invită la o nouă ediție de Trendsetting Event cu Polina Stepanova


ziphouse trendsetting event

Tinerii pasionați de modă și stil sau persoanele care activează în domeniul modei sunt invitați la un eveniment organizat de ZIPhouse și Artcor, condus de Polina Stepanova. Acesta se va desfășura pe 14 martie.

ZIPhouse și Artcor te invită la o nouă ediție de Trendsetting Event cu Polina Stepanova, profesor și expert de la cel mai cotat institut de modă din Italia și parte din top 10 instituții de modă din lume – POLIMODA (Florența), președintele căruia este Salvatore Ferragamo.

Evenimentul își propune să prezinte direcțiile tendințelor în materie de stil, paletă cromatică, textile și forme ale perioadei 2020-2021, pentru industriile creative și fashion. Informațiile și cunoștințele livrate la eveniment vizează designerii vestimentari, reprezentanții companiilor din industria ușoară, designeri de interior, designeri grafici, stiliști, influenceri, studenți, profesori și toate persoanele pasionate de modă și stil.

Așa cum volumul de informații prezentate la eveniment va fi unul consistent, organizatorii și-au propus să-l desfășoare în două blocuri, primul destinat industriilor creative și fashion, iar cel de al doilea fiind în formatul unui workshop destinat designerilor vestimentari și persoanelor pasionate de modă.

Toate persoanele interesate sunt așteptate la eveniment pentru a face cunoștință cu informațiile ce urmează să dicteze noul sezon, pentru un networking calitativ, iar toate acestea desfășurate într-o atmosferă destinsă. Persoanele interesate sunt rugate să se înregistreze din timp (click aici pentru înregistrare)

Biletele pot fi procurate direct la organizatori, fie prin intermediul iticket.md.

Mai multe detalii, vei găsi pe pagina de facebook a evenimentului sau la numărul de telefon: 078839070 .

Acest proiect este organizat de către Centrul de Excelență în Design și Tehnologii ZIPhouse, parte componentă a Universității Tehnice a Moldovei si Artcor – Centrul Industriilor Creative cu suportul Proiectului de Competitivitate din Moldova, finanțat de Agenția Statelor Unite pentru Dezvoltare Internațională (USAID) și Guvernul Suediei și finanțat de UK aid cu suportul Guvernului Marii Britanii, Asociatia Patronala din Industria Usoara (APIUS) . Parteneri media revista InStyle .

Descoperă mai multe oportunități, urmărind youth.md!

Previous Participă la un nou program internațional Erasmus+ și descoperă oameni și culturi noi
Next Voluntariat: SpeakUp! Moldova dă start recrutărilor!
Cebanu Marina
About the author

Cebanu Marina

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *