Continuă studiile în străinătate și vezi penru ce universități au optat colegii tăi


Urmarea studiilor în străinătate este visul multor tineri care au absolvit liceul. Şi anul acesta, 14.500 de elevi au decis să plece în străinătate pentru a munci la viitoarea lor carieră.

  1. Aalborg University este o universitate prestigioasă din Danemarca în care campusurile din Aalborg, Esbjerg și Copenhaga găzduiesc peste 14.000 de cursanţi, dintre care 1.700 sunt studenți internaționali. Universitatea are o metodă particulară de studiu “Aalborg Model”, bazată pe cercetare și pe tehnologia de predare bazată pe dezvoltarea de proiecte care combină teoria cu practica.
  2. Aarhus University Danemarca este parte a departamentului Business and Social Sciences din cadrul Aarhus University. Studenţilor li se oferă posibilitatea de a lucra în cadrul unor companii prin programe de internship, în timp ce îşi pregătesc lucrarea de licenţă sau disertaţia. Studenţii beneficiază la înscriere de consultanţă educaţională care le va oferi sprijinul necesar în realizarea dosarului şi trimiterea interviului la universitate.
  3. HAMK University Finlanda este una dintre cele mai mari universităţi din Finlanda, şi se remarcă prin accentul puternic pus pe internaționalism şi prin faptul că utilizează tehnologii de vârf în procesul educaţional. Studenţi din peste 70 de țări studiază La HAMK printr-un sistem bazat pe practică . Universitatea este formată din 7 campusuri, întinse pe o arie de 100 kilometri.
  4. JAMK este o universitate din Finlanda orientată spre internaţionalism. Peste 3.000 de studenţi, din totalul de 8.000, petrec perioada de studiu sau training în afara Finlandei, în unele dintre universităţile sau firmele partenere din 40 de ţări din întreaga lume.
  5. JIBS , Jönköping International Business School, este componentă a Jönköping University, una dintre cele mai bune universităţi din Suedia. Jönköping nu oferă doar pregătire academică, ci şi conexiuni reale cu mediul profesional. 750 de studenţi internaţionali din 75 de tari din întreaga lume transformă campusul JIBS într-un mini-model al Natiunilor Unite. JIBS pune la dispoziţie spaţii de închiriat ale unor agenţii imobiliare din oras. Studentii pot aplica pentru cazare prin programul centralizat al universitatii care oferă consultanţă de specialitate în realizarea aplicaţiei pentru cazare la JIBS.

Sursa: http://www.admiterea.md/cinci-tari-din-europa-ofera-studii-superioare-gratuite/

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Se anunță posturi vacante, fii primul care află despre ce e vorba
Next Elaborează un eseu în limba engleză și câștigă 500 euro
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

two × five =