Înscrieri Academie Jurnalism Comunitar


Ești tânăr dornic să-ți aduci propria contribuție la schimbarea și îmbunătățirea comunității tale? Ai mereu ochii deschiși la problemele locale și vrei să le aduci în atenția publicului?

Atunci suntem nespus de bucuroși să anunțăm că am dat start 𝐀𝐜𝐚𝐝𝐞𝐦𝐢𝐚 𝐝𝐞 𝐀𝐛𝐢𝐥𝐢𝐭𝐚𝐫𝐞 𝐚 𝐓𝐢𝐧𝐞𝐫𝐢𝐥𝐨𝐫 𝐉𝐮𝐫𝐧𝐚𝐥𝐢ș𝐭𝐢 𝐂𝐨𝐦𝐮𝐧𝐢𝐭𝐚𝐫i, locul potrivit pentru tine!

În perioada 𝟏𝟔-𝟏𝟖 𝐟𝐞𝐛𝐫𝐮𝐚𝐫𝐢𝐞 𝟐𝟎𝟐𝟒, Asociația Internațională a Tinerilor organizează în cadrul „Youth Activation Program 3.0” avansarea și dezvoltarea spiritului de jurnalism comunitar în rândul tinerilor, prin crearea unei academii de abilitare și informare continuă, inclusiv de angajamentul tinerilor în identificarea și redactarea de articole.

𝐂𝐢𝐧𝐞 𝐩𝐨𝐚𝐭𝐞 participa:

  • Tineri cu vârsta cuprinsă între 15 și 21 de ani.
  • Tineri interesați de jurnalismul comunitar și de implicarea activă în indentificarea și rezolvarea problemelor locale.
  • Reședința în unul din raioanele: Ocnița, Briceni, Florești, Șoldănești, Fălești, Ungheni, Chișinau, Telenești, Cimișlia, Căușeni, Ștefan Vodă.

Alătură-te nouă și fii parte din schimbarea pozitivă în comunitatea ta! Jurnaliștii comunitari în acțiune fac diferența!

Cheltuielile pentru cazare, alimentare și transport vor fi suportate integral de către organizatori.

Accesează formularul de înregistrare AICI .

𝐓𝐞𝐫𝐦𝐞𝐧-𝐥𝐢𝐦𝐢𝐭ă: 𝟐𝟓 𝐢𝐚𝐧𝐮𝐚𝐫𝐢𝐞 𝟐𝟎𝟐𝟒

Pentru mai multe informații vizitați paginile noastre de Facebook, Instagram: AITinerilor sau abonați-vă la grupul de telegram.

*Proiect implementat de AO „Asociația Internațională a Tinerilor” în cadrul programului Youth Activation Program 3.0 cu suportul Fundației Est-Europene din resursele acordate de Suedia în cadrul Programului „Cetățeni activi, comunități prospere”.

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Luna combaterii traficului de ființe umane
Next Lecții gratuite de limba turcă. Vezi cum poți să beneficiezi de acestea
Asociatia Internationala a Tinerilor
About the author

Asociatia Internationala a Tinerilor

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

18 − 13 =