Discuție cu Ana Gherciu (moldova.org) despre discursul de ură


Mediaforum.md vă invită la o consultație cu Ana Gherciu, directoare executivă Moldova.org despre cum evităm discursul de ură în textele jurnalistice.

Ana Gherciu este membră a echipei Moldova.org începând cu anul 2016, când i s-a alăturat în rol de jurnalistă și redactoră-șefă. Pe parcursul acestei perioade a dezvoltat dimensiunea de longread-uri multimedia pe teme ce vizează drepturile omului, egalitatea de gen, discursul de ură, discriminarea pe bază de dizabilitate, orientare sexuală, confesiune religioasă, viziuni politice, etc. O altă direcție adoptată de instituție a fost producerea materialelor bazate pe soluții și materialele explicative, în detrimentul știrilor la minut.  

Din primăvara anului 2020, Ana Gherciu a preluat funcția directoare executivă la Moldova.org, responsabilitatea ei fiind dezvoltarea instituției, prin crearea departamentelor de Social Media, de vânzări, de producție video, etc. 

Ana Gherciu are experiență de livrare a trainingurilor în Solution Journalism, Multimedia Storytelling, realizare podcasturi, infografice și este membră a Consiliilor de Administrare a Centrului pentru Jurnalism Independent și a rețelei europene de jurnaliști n-ost. 

Dacă eşti interesat să participi la consultația online oferită de Ana Gherciu, te invităm să fii online în ziua 15 decembrie 2021, la ora 14:00. Participanții vor pune întrebări în regim de chat individual, iar expertul va răspunde în același mod. Va fi suficient să intri pe pagina consultației și să apeși pe butonul conversației.

Sursa și detalii suplimentare: https://mediaforum.md

Descoperă mai multe activități și evenimente pentru tineri, urmărind canalul nostru de Telegram și pagina Youth.md!

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Eveniment pentru studenții IT: Ready. Steady. Job.
Next Program de granturi mici pentru proiecte de educație mediatică
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

19 + twelve =