Promovează modul sănătos de viață și a artei locale participând la „CeARTĂ cu tine”

workshop zine, yoga, ceARTA, straseni

Pe data de 20 aprilie, începând cu ora 9:00, FLEX Moldova în parteneriat cu Primăria Municipiului Strășeni și cu suportul Bibliotecii Raionale ,,Mihail Sadoveanu” va organiza evenimentul de promovare a modului sănătos de viață și a artei locale ,,CeARTĂ cu tine”.

Programul zilei va începe cu o sesiune Yoga în aer liber. Sunt, cu drag, invitate peroanele care nu au practicat yoga anterior, dar și cele ce cunosc deja esența acestui sport.

Următoarea activitate va fi un Workshop pe tema „Zine” unde, împreună cu facilitatorul invitat, vei învăța despre originea zine-urilor, ideea din spatele acestora și le vei confecționa.

Ziua se va încheia cu o expoziție de artă, care va include un număr variat de fotografii și desene ale artiștilor din raionul Strășeni. De asemenea, va fi și o secțiune specială pentru iubitorii de literatură, în cadrul căreia vor fi expuse mai multe poezii ale tinerilor talentați din orașul Strășeni.

Vino să petreci o zi ALTFEL, în care să promovezo creativitatea și sănătatea. Paticiparea este fără taxă și poți să te înregistrezi aici:

Yoga: https://xn--artcutine-scb.typeform.com/to/QPgWap
Workshop: https://xn--artcutine-scb.typeform.com/to/hOJi0b

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Evaluează-ți cunoștințele în jurisprudență. Fii erou împreună cu echipa ta la „De Jure/De Facto”
Next Participă la KONTRAST MIND și află cum poți să-ți dezvolți afacerea
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

6 − 6 =