Cariere de succes: Go International in Music Industry – împărtăşeşte-ţi experienţa


Dorești să devii un artist muzical faimos ? Vino la Go International in Music Industry și află care sunt secretele unei cariere de succes !

      Go International in Music Industry este un meetup pentru producătorii și artiștii autohtoni din domeniul muzicii electronice, unde participanții vor putea obține cunoștințe, sfaturi și strategii de promovare care îi vor ajuta să devină recunoscuți și apreciați la nivel internațional, organizat de către Andrew Rayel și COR Creative Industries Association in Moldova.

    Scopul acestui eveniment este de a crea o comunitate ai căror membri vor avea posibilitatea de a – și împărtăși idei, experiență și chiar de a încheia posibile colaborări pentru viitoare cariere de succes.

     Acesta va avea loc miercuri, 29 ianuarie ora 18.30 în incinta Artcor. Pentru a participa, persoanele interesate sunt rugate să completeze formularul de înregistrare: https://forms.gle/E7BJZG8p7zHocnHb9

    Speakeri:
  • Eugen Boico, aka Jenya Solid, aka Kamaji: face muzică din 2006 avînd piese originale și remixuri lansate pe Black Hole, Proton și Armada Deep. După nenumărate prestații ca și DJ la evenimente proprii și in calitate de invitat, Eugen dezvoltă proiectul Modular care își pune scopul de a populariza în Moldova performance-ul electronic live utilizînd intrumente ‘vii’ sequencer-e și sintetizatoare.
  • Markus Lawyer – Producător și DJ cu peste 10 ani de experiență. Este fondator al școlii de muzică electronică We Lab Music-music production school, și la moment colaborează cu Randi(Morandi) și Ethno Republic, casa de discuri Famous Production, Cat Music și Black Hole recordings.
  • Elias Tadeus – Compozitor, orchestrator, inginer de sunet și sound designer, mentor. Elias este unul dintre cei mai solicitați profesioniști din regiune, cu peste 29 de albume muzicale produse și peste 200 de piese la activ, filme, spoturi publicitare și credite de la Disney, Simpals, CinemaScope, nominații și premii regionale și internaționale pentru muzică și sound design.El vine să ne împărtășească întreaga sa experiență de peste 12 ani în domeniul producției muzicale și ingineriei de sunet.
  • Andrew Rayel – este unul dintre cele mai remarcabile talente pe scena muzicii EDM la nivel internațional. Datorită stilului său muzical unic, a ajuns sa evolueze pe scenele celor mai mari festivaluri de muzica electronică din lume precum Ultra Music Festival, Tommorowland, Electric Daisy Carnival. Andrew a fost clasat 7 ani consecutiv (2012 -2018) în top 100 cei mai buni DJ din lume conform revistei DJ Mag, câștigând titlul de „the best climber„ în în anul 2014, fiind clasat pe locul # 24.

Mai multe detalii găseşti aici, iar pentru ale oportunităţi, accesează pagina noastră.

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Finanțare până la 50.000 € pentru proiectele din sectorul mass-media
Next Oportunitate pentru tine: participă la The Blah Blahs Club
Mădălina Braghiş
About the author

Mădălina Braghiş

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

five × 3 =