Vino la evenimentul de lansare America Days Chișinău, 16 septembrie, Strada Pietonală „Eugen Doga”!


America Days Chișinău// Pentru a sărbători 30 de ani de parteneriat dintre Statele Unite și Republica Moldova, Ambasada SUA organizează o serie de evenimente în aer liber. Vineri, 16 septembrie, se dă start Zilelor Americii la Chișinău, pe strada pietonală Eugen Doga.

Începând cu ora 15:00 familiile și copiii de toate vârstele sunt binevenite să se bucure de muzică, mâncare și activități americane, în timp ce află mai multe despre modul în care Ambasada îi ajută pe moldoveni. Pe teritoriu vor fi prezenți animatori costumați în super eroii filmelor Disney World. La fel copiii vor avea parte de multe activități interactive. Proiectul America Bus va veni și el cu o multitudine de activități atât pentru copii cât și pentru maturi.

Începând cu ora 18:00 veți audia prestația formației americane de jazz Free Groove Band care vă va delecta auzul cu o gamă largă de stiluri de jazz, inclusiv straight-ahead, bebop, cool-jazz și jazz latin. Seara se va încheia cu proiecția unui film american, titlul căruia va fi o surpriză.

Descoperă mai multe activități și evenimente pentru tineri, urmărind canalul nostru de Telegram și pagina Youth.md! 

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Workshop gratuit: Introducere în Social Media Management
Next Tinerii de 14-35 de ani se pot înscrie la un curs de dezbateri gratuit
Ecaterina Braguță
About the author

Ecaterina Braguță

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

18 − 16 =