Eşti plin de ambiţie şi creativitate? Fii parte a echipei SpeakUp! Moldova şi fă-ţi vocea auzită

SpeakUP! Moldova, recrutări, oportunităţi pentru tineri

Eşti o persoană creativă şi plină de ambiţie? Te numeri printre adepții toleranței și ai egalității? Ești pasionat de drepturile omului și urmărești respectarea acestora în societatea noastră ? Ai visuri mari și ești în căutarea unei organizații ce are și ea la rândul ei aspirații și planuri ambițioase ?

SpeakUp!Moldova este pentru tine! Organizaţia își propune să contribuie la combaterea discriminării persistente în comunitatea noastră prin training-uri motivaționale, videoclipuri sensibilizatoare și colaborări internaționale.

Cei care pot fi caracterizați de termenul „open-minded” și gândesc non-convențional sunt așteptați cu brațele deschise de board-ul organizației SpeakUp! Moldova.

Proiectul are drept scop informarea publicului și promovarea intensă a unor mișcări esențiale, precum: feminismul, combatarea rasismului și a homofobiei. Profitând de un parteneriat internațional, organizația se încadrează în efortul global de a crea o societate, unde prevalează egalitatea, diversitatea și toleranța.

Printre activitățile recente ale acestui proiect se numără:

  • organizarea training-urilor în școlile din R. Moldova, în decursul cărora elevii au fost încurajați să nu rămână indiferenți față de orice tip de acțiune discriminatorie;
  • coordonarea evenimentelor orientate spre îmbinarea cu succes a vieții personale și a celei profesionale;
  • realizarea experimentelor sociale (pentru a observa reacția chișinăunenilor la violența domestică, stigmatizare) etc.

Speak Up! caută membri entuziaști, care posedă idei originale, gata să le pună în practică, producând un impact vizibil în comunitatea în care trăiesc. Candidații cu experiență în organizarea evenimentelor, editarea și montarea videoclipurilor, încheierea parteneriatelor dispun de un mare avantaj. Însă lipsa acesteia poate fi compensată de dedicație și de o mare dorință de a se implica în toate acțiunile Speak Up! Moldova.

 Dacă te regăsești în aceste rânduri, înscrie-te cât mai curând, completând formularul. Pentru mai multe informații despre SpeakUp!, accesează pagina de facebook a organizației.

Deadline:  8 septembrie.

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Înscrie-te la un stagiu de practică plătit la Bruxelles şi învaţă mai multe despre politicile europene
Next Află mai multe metode de instruire a generaţiei din ziua de azi în cadrul proiectului "English language learning and excellence"
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

sixteen − three =