Ești interesat de problemele ecologice? Participă la Forumul ONG-urilor de mediu


forumul ong-urilor de mediu

În zilele de 20 și 21 martie, AO EcoContact, cu susținerea SuedieiEmbassy of Sweden în Chișinău, organizează Forumul ONG-urilor de mediu, Ediția 2020. Ești interesat de subiect? Citește articolul pentru a afla detalii.

Cine participă?

La Forumul ONG-urilor de mediu sunt așteptați reprezentanții societății civile, autoritățile publice locale și centrale, partenerii de dezvoltare, donatorii, reprezentanții mass-media și toți cei interesați de calitatea mediului în Republica Moldova.

Ce va fi în cadrul evenimentului?

Forumul ONG-urilor de mediu reprezintă o platformă de dialog constructiv cu scopul de a scoate în evidență rolul fiecărui actor de a contribui, prin propria-i misiune, la crearea condițiilor pentru un mediu mai bun și la promovarea valorilor de mediu. Astfel, invitații vor avea posibilitatea să participe la atelierele tematice de interes, care se vor organiza în cadrul Forumului. Singura condiție, este să se înscrie, în prealabil, accesând acest link și urmărind indicațiile.

Ce subiecte vor fi puse în discuție?

Ediția din acest an va fi dedicată temei legate de Apă și Deșeuri, urmărindu-se, totodată, asigurarea egalității de șanse cu evitarea discriminării în bază de gen și/sau situație socială, precum și asigurarea unui mediu propice dezvoltării durabile pentru comunitățile din Republica Moldova.

Locația evenimentului:

Summit Events & Conference Center, Et.1, din Str. Tighina 49/3, or. Chișinău.

Pentru precizări și alte informații aferente evenimentului, contactați organizatorii la numărul de telefon: (+373) 022 996162 sau E-mail: office@ecocontact.md

Vino la eveniment, ca să petreci două zile în beneficiul mediului!

Descoperă mai multe evenimente potrivite pentru tine, alături de youth.md!

Previous Concurs angajare expert/ă integritate instituțională a APL și transparență administrativă
Next Fundația Soros-Moldova angajează Coordonator de Program Participare Civică
Cebanu Marina
About the author

Cebanu Marina

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *