Cinci joburi despre care nu știai că există


joburi

Într-o lume în continuă schimbare și cu o complexitate ridicată, apar modificări în toate domeniile. Dacă te-as intreba ce este un profesor și ce face, cu siguranță cunoști răspunsul. În schimb dacă te-as intreba același lucru despre un gumologist, probabil ai da din cap și ai spune nu. Locurile de munca tradiționale nu au dispărut; însă se găsesc o serie de joburi despre care nu știai că există și care te-ar putea tenta.

Îngrijitor insulă tropicală

Ți-ai imaginat vreodată cum ar fi să ai o insulă superbă în Filipine, pe lângă Noua Zeelandă sau Sri Lanka? Să îți construiești o căsuță, să ai de toate și tot timpul liber de petrecut pe plajă înotând cu broaștele țestoase? Surprinzător de multe persoane bogate și-au îndeplinit acest vis; achiziționând o insulă privată și construindu-și vile pe ea pentru a-și petrece concediile acolo.

Videochat culinar 

În Coreea de Sud, sute de oameni câștigă chiar și 10.000 de dolari pe lună mâncând în fața camerei. Unii dintre noi de-abia așteaptă să mănânce singuri ca să înfulece totul din farfurie fără niciun pic de eleganță.

Responsabil cu etichetarea Netflix

Dacă ești pasionat de filme, acest job este pentru tine. Va trebui să urmărești materiale video de pe platforma Netflix și apoi să introduci etichete care să ajute utilizatorii să găsească cu ușurință filmul dorit.

Professional sleeper

Nu câștigi destui bani deoarece somnul e activitatea ta preferată? Țin să te anunț că poți fi plătit pentru a dormi. Somnul tău poate fi necesar pentru studii clinice sau pentru a testa mobilierul de dormit.

Gumologist

După cum îi arată și denumirea, aceasta persoană caștigă bani prin a mesteca gumă. Astfel, gumologistul testează textura și aroma gumei pentru diverse companii producătoare.

Descoperă mai multe urmărind canalul nostru de Telegram și paginile de Instagram și Facebook.

Reporter Youth.md: Berehoi Laura

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Crează-ți casa de vis cu aceste aplicaţii de design interior!
Next Vino în echipa de voluntari Feminismd și promovează egalitatea de gen
Daniela Panico
About the author

Daniela Panico

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

three × 3 =