Oportunitate pentru tine: participă la The Blah Blahs Club


Cauți un loc pentru a te exprima și a reflecta asupra unor probleme? The Blah Blahs Club te așteaptă!

The Blah Blahs Club

The Blah Blahs Club este un club înființat de America House Chișinău, la prima ediție. America House Chișinău este un centru cultural de dezvoltare din Moldova. Misiunea acesteia este de a informa cetățenii din Moldova, mai ales adolescenții despre cultura Americană.The Blah Blahs Club este un loc unde poți reflecta, expune părerea și afla informație nouă asupra anumitor evenimente și probleme. La prima ediție a acestui club va fi discutată actuala situație din Australia.

DESPRE AMERICA HOUSE:

America House este locul în care vizitatorii pot participa la diverse evenimente și activități culturale, educaționale și de dezvoltare profesională interactive pentru a afla informații utile despre istoria, cultura și valorile Statelor Unite ale Americii. Colțișorul EducationUSA oferă detalii despre oportunitățile de a studia în SUA.

  • Organizează evenimente și activități zilnice în cadrul cărora vizitatorii lor își vor putea dezvolta abilitățile de comunicare în limba engleză.
  • La America House se discută teme curente, se dezvoltă gândirea critică, se organizează întâlniri cu personalități notorii de valoare în cadrul programelor Conversation Club, Meet an American, Debate Club, Trivia Quiz, Movie Screening.
  • Sunt puse la dispoziție o mulțime de resurse utile în limba engleză: cărți, filme artistice, documentare, jocuri de societate pe care vizitatorii le pot lua cu împrumut acasă.
  • Dispui de tehnică IT de ultima generație, cum ar fi imprimanta 3D și tablete, pe care o puteți folosi la centrul nostru.

📌4 februarie 2020, între orele 15:30-17:00

📌Limita de vârsta: 14+

📌Intrarea este liberă, însă locurile sunt limitate (30), deci este necesară înregistrarea aici.

Mai multe evenimente pentru tineri găsesti în categoria Educational.

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Cariere de succes: Go International in Music Industry - împărtăşeşte-ţi experienţa
Next Training: Dezvoltarea Competenței Antreprenoriale!
Daniela Panico
About the author

Daniela Panico

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

5 × three =