6 motive ca să devii U-Reporter


Sigur ai auzit deja despre U-Report, proiectul care vine să revoluționeze modul în care tinerii își fac auzită părerea și vorbesc despre problemele pe care le au zi de zi. Fie că știi câte ceva despre platformă sau nu, noi am testat-o pentru tine și avem și o listă de 6 motive de ce ar trebui să te înregistrezi și tu și să devii U-Reporter.

1. E inovativ

Nu-i așa că sondajele par plictisitoare și iau mult timp pentru ca să le completezi? U-Report e exact contrariul. În primul rând, îl parcurgi direct de pe telefonul tău mobil, accesând Facebook, Twitter sau Viber. Nimic mai simplu. Tot ce trebuie să faci este să cauți pagina de Facebook U-Report Moldova şi să scrii în chat cuvântul “Începe”. De restul se ocupă platforma, care îți trimite automat întrebări simple.

Dacă utilizezi Twitter, caută platforma pe pagina @UReportMoldova. Pentru a accesa formularul de înregistrare, trebuie la fel să scrii în chat “Începe” , iar dacă vrei să te înscrii cu ajutorul Viber, scanează QR code-ul de aici și automat vei fi redirecționat spre chatul U-Report.

2. E distractiv

Echipa U-Report s-a gândit și la modul în care platforma să fie cât mai fun.  Nu primești doar sondaje la subiecte sociale, dar și sugestii de filme pe care să le privești, evenimente la care poți participa și oportunități de voluntariat de care poate nu știi.  Toate astea le poți afla numai după ce te înregistrezi pe platformă.

3. E ușor de utilizat

Foarte ușor. Ce poate fi mai simplu decât să te înregistrezi o singură dată și apoi să răspunzi la sondaje și să primești informații utile, oriunde nu te-ai afla? Nu trebuie să completezi formulare complicate, ori să te gândești prea mult la răspunsul pe care îl dai, pur și simplu scrii pe chat ce crezi și alegi variantele de răspuns care crezi că îți reflectă cel mai bine situația. Simplu!

4. E sigur și anonim

Platforma U-Report nu colectează date personale, nici măcar nu trebuie să spui cum te numești, așa că poți fi sigur(ă) de faptul că nimeni nu va ști ce ai răspuns. Poți scrie fără să-ți faci prea multe griji, ești protejat.

5. E un instrument de schimbare socială

Da, cu U-Report putem face o schimbare. Cum? Odată ce platforma va atinge un număr mare de utilizatori, datele de pe website vor căpăta credibilitate și vor putea fi înaintate factorilor de decizie pentru a le demonstra adevărata opinie a tinerilor. De aceea, odată ce te-ai alăturat U-Reporterilor, invită-i și pe prietenii tăi să se înscrie pe platformă.

6. Poți influența alți tineri ca tine

Cu U-Report, poți influența și alți tineri ca tine să fie activi pe platformă și să arate lumii că vor să fie auziți. Dacă vrei să ieşi din anonimat, poți deveni unul dintre influencerii proiectului și să participi împreună cu echipa la organizarea evenimentelor U-Report și la prezentări ale proiectului.

Noi am scris 6 motive, iar tu ai putea să te convingi de ele dacă accesezi pagina de Facebook, Twitter sau Viber U-Report și trimiți în chat cuvântul “Începe”. Te încurajăm să o faci și să ne mai spui de ce crezi că ar trebui alți tineri ca tine să fie parte a comunității care va schimba societatea.

 

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Ai șansa de a participa în cadrul schimbului intercultural din Elveţia!
Next Învață să faci Media Marketing la un curs organizat de AIESEC și VivaKi. Deadline pentru înregistrare: 28 ianuarie
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

eighteen − 17 =