Patru documentare care îți vor schimba modul de gândire!


documentare

Ai nevoie de o doză mare de inspirație și de o schimbare în rutina ta zilnică? Youth.md îți vine în ajutor cu 4 documentare recomandate.

Documentarele sunt o sursă sigură de informare, de aceea, noi te încurajăm să urmăreşti top-ul creat. În același timp, primești o doză mare de creativitate, inspirație și, nu în ultimul rând, motivație. 

Iată care sunt recomandările noastre, când vine vorba de documentare:

  • Povestea mea

Unul dintre serialele care sigur o să te inspire este acesta. Documentarul e bazat pe turul faimoasei Michelle Obama, cu ocazia lansării cărții sale, “Povestea mea”. De ce merită privit? 

Păi, în primul rând, o să te emoționeze până la lacrimi. În al doilea rând, o să afli adevărata poveste din spatele unei femei de succes.

  • Minimalism

Dacă vrei să înveți despre lucrurile minuscule din viața noastră, care contează cu adevărat și pe care trebuie să ne bazăm, cu siguranță, acest documentar e pentru tine. 

Aici te vei familiariza cu conceptul de “stil de viață minimalist”. Vei avea ocazia să asculți interviuri cu mai multe persoane ce au adaptat acest stil și cum li s-a schimbat viața la 180 de grade.

  • What the health

Documentarul dat cuprinde toată informația de care ai nevoie pentru a înțelege ce înseamnă cu adevărat, un mod de viață sănătos. Vei înțelege legătura dintre dietă și boală și extremele în care acestea pot ajunge.

,,What the health” scoate la lumină adevăruri neplăcute despre șirul alimentar vicios pe care îl au majoritatea persoanelor.

  • Eu sunt Maris 

Când dorești să-ți mărești încrederea în sine, acest documentar va fi cel ce te va îndrepta spre apogeu. Este relatată povestea unei tinere ce descrie forța practicării de yoga și încercarea ei de a se accepta așa cum este.

Părerea celorlalți de multe ori ne influențează acțiunile pe care le facem. În cazul minunatei Maris, aceasta a jucat un rol decisiv, ajugând anorexică.

Dacă te-au inspirat aceste documentare şi urmează să le priveşti, te invităm să ne zici opinia ta pe pagina de Facebook și contul de Instagram!

Reporter: Bădica Jana 

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Concurs național: „Investigațiile jurnalistice 2020”
Next PNUD lansează un program regional de accelerare pentru inovațiile sociale
Tomov Ana-Maria
About the author

Tomov Ana-Maria

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *