Vrei să știi mai multe despre JAVA și SQL? Beneficiază de burse de studii în domeniul IT


burse de studii domeniul it

Ești student la IT? Vrei să acumulezi mai multe cunoștințe și să-ți dezvolți competențele solicitate pe piața muncii? Acum ai posibilitatea să câștigi burse de studii la unul dintre cele mai recunoscute programe internaționale de studii în domeniul IT, elaborate de Oracle University.

Inițiativa ce are ca scop formarea forței de muncă necesară domeniului este implementată prin intermediul universităților din Republica Moldova și a fost lansată cu sprijinul financiar al USAID și Suediei, în cadrul proiectului Tekwill. Astfel, fiecare instituție de învățământ superior poate alege fie să integreze cursurile în programa de bază, fie să le predea ca discipline opționale, astfel încât toți studenții să beneficieze de acest program.

Ce vei studia?

Vei avea ocazia să studiezi limbajele de programare Java sau SQL Fundamentals și să accesezi resurse educaționale recunoscute la nivel global. Acest lucru va fi posibil, în baza unor ekit-uri și a voucherelor oferite de către Oracle University.

Vei avea posibilitatea să studiezi intensiv conținuturile propuse în cadrul orelor universitare sau independent pentru a căpăta cunoștințe și competente relevante pentru susținerea cu succes a examenului de certificare OCA (Oracle Certified Associate). Vei avea acces la întregul conținut autorizat de Oracle Workforce Development Program pentru cursuri Java sau SQL Fundamentals: lecții teoretice și practice, quiz-uri etc.

Recunoscută la nivel internațional, certificarea Oracle confirmă cunoștințele asimilate și competențele dezvoltate, constituind un avantaj important la angajare și afirmarea profesională ulterioară.

Ce trebuie să faci?

Dacă îți dorești să beneficiezi de burse de studii, ești invitat să completezi formularul de înregistrare până în data de 21 septembrie 2020

Procesul de selectare va dura până la sfârșitul lunii, astfel încât din 1 octombrie să fie dat startul procesului de instruire.

Proiectul este parte a programului Tekwill Ambassadors Program, ediția Scholarships, o inițiativă prin care programele și oportunitățile de dezvoltare vin mai aproape de toți cei interesați și le oferă susținerea dar și resursele necesare pentru a atinge performanța în domeniul Tehnologiei Informației și Comunicațiilor.

Inițiativa a fost posibilă grație colaborării dintre Oracle University și Asociația Națională a Companiilor din Domeniul TIC, a cărei scop este asigurarea accesului actualilor și viitorilor specialiști TIC din Moldova la cele mai relevante cursuri de instruire și oportunități de certificare internațională. Află mai multe detalii pe www.tekwill.md.

Descoperă mai multe oportunități și evenimente pentru tineri, urmărind canalul nostru de Telegram și pagina Youth.md!

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Tinerii de la Interact Club Chișinău au ajutat o familie cu 2 copii. Vezi cum te poți alătura acestui act caritabil
Next Edu-Art 2020: Oportunități de educație artistică non-formală pentru tineri
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

sixteen − seven =