Devino voluntar al proiectului „Națiuni și generații” și petrece un an în Letonia

voluntariat, Letonia, Erasmus +

Foto simbol: latgale.travel

Devino voluntar în cadrul proiectului de lungă durată “Națiuni și generații” și petrece un an în Rezekne, Letonia.

Scopul acestui proiect este de a promova înțelegerea dintre generații, a diversității culturale și de a promova toleranța și înțelegerea reciprocă în rândul oamenilor, precum și de a dezvolta dialogul intercultural și cooperarea între tinerii străini și locuitorii din Rezekne: „În acest fel, dorim să îmbunătățim înțelegerea tineretului și a oamenilor din jur cu privire la conștientizarea europeană și să îi implicăm în procesele sociale europene prin oferirea unei oportunități de a comunica cu alte culturi europene”, spun organizatorii.

Sarcinile principale le voluntarilor:

Voluntarii din diferite țări vor implementa activități în centrul de servicii sociale al pensionarilor din Rezekne cu persoanele în vârstă și cu tinerii cu nevoi speciale. Principalele lor sarcini vor fi să ajute personalul să aibă grijă de bătrânii și tinerii care au nevoie de ajutor, să organizeze activități creative în Centru, să desfășoare activități sportive și exerciții, să meargă afară cu bătrâni și tineri cu nevoi speciale. Voluntarii vor face viața Centrului mai colorat, mai activ și mai internațional.

Voluntarul va avea 7 ore lucrătoare în fiecare zi. Voluntarul va avea două zile libere pe săptămână – sâmbătă și duminică.

Persoane eligibile :

  • Tineri cu vîrstă cuprinsă între 18 și 30 ani;
  • Cetățeni ai Republicii Moldova;
  • Tineri capabili să comunice în limba engleză;
  • Tineri motivați și responsabili.

Cazare:

Voluntarul din Moldova va locui în apartament împreună cu alți voluntari. Apartamentul va fi echipat cu toate aparatele și facilitățile de uz casnic necesare.

Toate costurile sunt acoperite in cadrul proiectului Erasmus+. Costul biletului de calatorie se ramburseaza în limita a 275 € / participant.

Data începerii proiectului: 1 septembrie 2018.

Candidații interesați sunt rugați să trimită CV-ul și scrisoarea de motivație (ambele în limba engleză) la advit_team@yahoo.com cu subiectul “EVS Latvia”.

Termen limită pentru depunere a candidaturii: 29/07/2018.

Succes!

Previous 7 deprinderi pe care trebuie să le ai pentru a nu te lăsa manipulat în perioada campaniei electorale
Next Ai o idee de afacere cu impact social şi doreşti să o dezvolţi? Înscrie-te acum la proiectul D.O.M.D.E
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *