Descoperă creațiile artiștilor Cristina și Alexandru Danu în cadrul expoziției „Defy the color”

ihub, expozitie, vernisaj, cristina danu, alexandru danu

Artiștii moldoveni Cristina și Alexandru Danu, stabiliți în Emiratele Arabe, revin acasă pentru a provoca și sfida culorile, în cadrul expoziției „Defy the color”, care va avea loc pe data de 27 iunie, 2019 la iHUB Chișinău.

Lucrările artiștilor sunt concepute într-un stil bine conturat și independent, cu înclinații spre expresionism abstract și minimalism.

Creațiile artistei Cristina Danu atrag atenția prin contraste de culoare puternice și energie. Picturile acesteia desprind emoția de orice aluzie metaforică și lasă impulsul creator să se manifeste fără nicio constrângere. Viziunea artistei în aceste picturi este de a pleca departe de nesiguranța universală și de a se concentra asupra problemelor interne și a lucrurilor care ne conectează.

Picturile artistului Alexandru Danu au ca subiect de bază căutarea identității umane și integrarea individului în contextul contemporan. În termeni plastici, observăm în lucrările artistului mișcări libere de linii și culori. Culorile folosite de acesta sunt contrastante și definite, captivând o dispoziție de protest naiv. Acestea sunt echilibrate de tonalități mai fine, ceea ce oferă spectatorului o atârnare mai gândită asupra culorii. Creațiile acestuia exploră nevoia individului de a face o diferență și de a fi unic, precum și fragilitatea interioara a omului modern.

Vino pentru o seară cu emoții și culori. Lucrările artiștilor vor putea fi procurate în cadrul vernisajului. Expoziția va putea fi vizitată timp de două săptămâni. Intrarea la eveniment este liberă, însă doritorii de a participa sunt rugați să completeze acest formular: https://forms.gle/yNZPpM42nAMeEoBBA

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous În ultima duminică a lunii iunie ești invitat la „ZIUA NAȚIONALĂ A PORTULUI POPULAR 2019
Next Fii prezent la cel mai inedit și ieșit din tipare eveniment de la Chișinău - RoofOffline 2019
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

1 × five =