Vrei să-ți informezi colegii despre Educația Media? Echipa Youth.md te poate ajuta!


Educația Media este o necesitate al acestui an școlar, de aceea vrem ca toți tinerii din țară să fie informați și protejați de efectele știrilor false. Ne-am propus ca Ghidul nostru de Educație Media să ajungă în cât mai multe școli din Republica Moldova, iar chiar TU ne poți ajuta.

Dacă îți dorești să faci o schimbare, să fii un sol al educației media, contactează-ne și vom ajunge și în comunitatea ta, prin intermediul tău.

Dacă te-am convins, accesează acest link

Cursul de educație media pentru tineri este un produs multimedia online, structurat în patru module tematice: propaganda, manipularea, dezinformarea și știrile false. De asemenea, cursul este însoțit și de Ghidul de educație media pentru tineri „Cu ochii în patru”, disponibil online, în format PDF.

Contactează-ne, și noi îți vom oferi postere, flyere și ghiduri pentru ca TU sa le distribui în școala ta.

Grăbește-te să aplici și nu ezita să-ți faci vocea auzită.

Cursul de educație media pentru tineri este un produs al Clubului Studenților, elaborat în parteneriat cu Fundația Friedrich Naumann pentru Libertate, Biroul pentru România și Republica Moldova, finanțat în cadrul proiectului „Dezvoltarea cooperării cu societatea civilă în țările Parteneriatului Estic și Rusia” al Ministerului Afacerilor Externe al Republicii Federale Germane.

Ghidul de educație media pentru tineri „Cu ochii în patru” este realizat în cadrul proiectului „Sprijin pentru mass-media din Republica Moldova și eforturi inovatoare de educație mediatică”, finanțat de Agenția Suedeză pentru Dezvoltare și Cooperare Internațională și implementat de Internews Moldova.

Nu ezita să ne urmărești și pe paginile noastre de Facebook, Instagram și Telegram pentru a fi la curent cu toate oportunitățile pentru tine!

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Premii bănești de 10.000 de lei pentru profesorii inovatori
Next Granturi pentru susținerea fondurilor de antreprenoriat pentru tineri
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

sixteen + nine =