Află despre conceptul „Expresionism Abstract” în cadrul unei expoziții de picturi

ihub, expozitie foto, Expresionism Abstract, Florina Breazu

După numeroase expoziții în orașele din România, Franța, Germania, Belgia, Olanda și Rusia, artista Florina Breazu va vernisa și la Chișinău, cu un concept rafinat și subtil de Expresionism Abstract.

Conceptul de Expresionism Abstract regăsit în picturile sale se evidențiază prin culorile uimitoare și nuanțele neobișnuite de lumină care produc la început senzații de căldură și frig, apropiere și distanță, având un stil avangardist.

Artista a debutat în 1992 la o expoziție de binefacere pentru ajutorarea sinistraților moldoveni din conflictul transnistrean, urmând apoi o activitate artistică intensă, organizând expoziții personale aproape anual. Din 2001 a început să își expună lucrările și în străinătate, participând la Tabere de creație atât în România, cât și în Rusia și Bulgaria. Datorită acestor apariții, lucrările sale își găsesc loc în numeroase colecții publice și private din Republica Moldova și de peste hotare.

Eforturile i-au fost răsplătite cu premii și distincții, în 2008 primind Titlul onorific de Maestru în Artă. Are o bogată activitate didactică și pedagogică în calitate de lector al Academiei de Pictură Stati Art Chișinău.

Pentru a-i admira lucrările, vino la o expoziția de artă la iHUB Chișinău, pe 6 martie, începând cu ora 19:00.

Intrarea este gratuită, dar ești rugat să te înregistrezi din timp: https://bit.ly/2EjnA6j

Detalii de contact: +373 79781741

Previous A fost extins termenul de înscriere la concursul „Burse de Excelenţă pentru profesori în IT”
Next Devino promotori pentru democrație europeană 2019 și implică-te în promovarea valorilor europene
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *