Youth.md recrutează voluntari. Vino în echipa noastră


În perioada 31 octombrie – 10 noiembrie, platforma independentă dedicată tinerilor – youth.md lansează campania de recrutare a voluntarilor, pentru pozițiile: reporteri, vânzări, evenimente, promovare, foto/video/design.

Dacă ești interesat de unul dintre aceste domenii și ți-ai dori să-ți dezvolți aptitudinile, acum poți face parte din cea mai activă și responsabilă echipă de tineri. Recrutările se vor desfășura până pe 10 noiembrie, așa că grăbește-te să completezi formularul: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSexuuwkhTzn665dwNsxa5lmvWacFmyigV-0ZxpwyTfIyZI-4g/viewform și să beneficiezi de această ocazie deosebită.

Apreciem abilitățile tale de lucru în echipă, timpul, pe care ești gata să-l investești ca platforma noastră să evolueze, dar și ingeniozitatea și creativitatea ta.

În acest mod, fiecare poziție, pentru care aplici, vine și cu o cerință specială. Așadar, dacă vrei să vii în echipa:

  • Reporteri, te provocăm să scrii un articol despre un eveniment care va avea loc în curând;
  • Vânzări, propune o modalitate de a vinde platforma youth.md;
  • Evenimente, descrie un concept clar de eveniment pentru tineri;
  • Promovare, propune un mijloc interactiv de promovare a platformei youth.md;
  • Foto/ Video/ Design, expediază-ne 3 fotografii, 1 video sau 3 modele de design în funcție de compartimentul ales.

Contăm pe sinceritatea, dar și originalitatea ta, astfel posibilitatea de a prelua sau copia unele idei este exclusă.

Platforma youth.md a fost creată la începutul anului 2017. Timp de mai bine de 6 luni am reușit să informăm tinerii referitor la oportunitățile de voluntariat, joburi, divertisment, educație și studii existente atât pe plan național, cât și internațional. Pentru a promova dezvoltarea spiritului civic în rândurile tinerilor și în continuare, avem nevoie de ajutorul tău. Vino în echipa youth.md!

Facebook Comments
comments powered by HyperComments
Previous Gala Premiilor Media Pentru Tineri şi-a desemnat câştigătorii. Vezi care sunt aceştia şi cu ce premii s-au ales      
Next Explorează noțiunea de startup alături de Tekwill